|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
se7en şu linke bakarmısın;
http://www.zoque.net/vbulletin/showt...&threadid=9037 |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
yanlış anlaşılsın istemem ama sayfa ilk açıldığında resmi görünce, dedim acaba CemGül foruma üyemi oldu. (belkide öyledirde benim gözümden kaçmıştır
). Stil olarak çok benzettiğim bir çalışma...ancak son derece başarılı ve kaliteli olmasının yanı sıra foruma post edilişi açısından Forumun ender konularından biri olarak görüyorum. Çalışma ve mesaj için ayrı ayrı tebrik ediyorum. darısı bizim başımıza...
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Bende burada en çok bu kısmı önemsiyorum sanırım zoque'de diğer Photoshop forumlarındaki gibi yabancı sitelerdeki gibi tutorialleri forumda paylaşma olayı oldukça birşeyler öğrenme olayı daha fazla olacak..En fazla bilgiyi paylaşma cömertliğine teşekkürler..
Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bu kadar detaylı anlatımlı tutorialleri chm dosyası olarak hazırlayıp arşivde tutsak ne kadar güzel olur.
ayrıca çalışmada beni tek rahatsız eden nokta sağ gözün (kedi gözü gibi olan taraf) normal gözle tutarsız biçimde olması. sanırım sağ dözün sağ kısmına biraz daha gölge verilse daha gerçekçi olabilir.
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
güzel olmus, sana yakisani ardina komamissin yine
ama bi kritigim olacak. bebek yüzü ve background uyum icinde degilmis gibi geldi biraz. resim fotomontaj havasi veriyor. ama teknikleri müthis kullanmissin. hele hele fikir harika helal sana cenk-k-k-k-k-k!
|
|
|
#18 (permalink) | |||
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
||||
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
se7en bana eğer o dosya bilgisayarında duruyorsa cruelstroke@counter-club.com mailine yollayabilirmisin. tam istediğim etkiyi yapamadım, o örnekte çok güzel hazırlamışsın, incelemem gerek.
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: izmir - ankara
|
Bebek manuplasyonu çok iyi olmuş. Yüz bölgesini kasdediyorum, gayet profesyonel. Ancak kulak itici geldi bana, arka plan ve yazılarda da çalışılması gerektiğini düşünüyorum.
Ellerine sağlık, yine de çok güzel olmuş...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!