Malina'ya katılıyorum.Önceleri çok amatörce yapsamda son 1 yıldır işim bu birazda.Sonuç itibariyle konu internette para kazanmaksa kesinlikle yaratıcı bir zeka ve onun ürettiği planlar çok daha ön planda.Yani böylesi yaratıcı arkadaşların oluşturduğu bir çok projenin destek görmediği ve göremeyeceğine inandıkları için o yaratıcı fikirlerin sadece defter sayfalarında kaldıklarını biliyorum ve buna üzülüyorum.Sonuç olarak zamanında belki bizlerin ihtiyaç duyduğu imkanların girişimci arkadaşlara sağlanmasında faydamız olursa gerçektende çok güzel fikirleri net hayatına taşımalarını yardımcı olabiliriz.Halen bu sektörün içinde olan insanların bile projelerini hayata geçirmek için verdiği mücadeleler herkesin bildiği bir gerçek.Baştada dediğim gibi Malina'ya katılıyorum ve bu konuda benimde biraz bildiğim şeyler :
is plani hazirlanmasi
Koordinatörlük
yatırımcı bulma
proje asamalari
proje tanitimlari
promosyon
Büyük ölçekli projelerde insanların yönlendirilmesi ve iş dağıtımı
Son zamanlarda CRM ile ilgiliniyorum (Sanırım bu sonraki konularla ilgili ondan detayına zamanla gireriz.Kısaca konu ile ilgili bilgi vermek gerekirse bir nevi Müşteri İlişkileri hakkında konu.Ve CRM adı altında yeni bir oluşum olmasına rağmen sevindirici bir durumdurki eğitimlerine çok yoğun ilgi var özellikle büyük şirketlerin.Konu çok detaylı ve irdilenmesi gereken bir konu olduğu için burda yazılacak bir kaç satır kimse için tatmin edici olmaz.Ondan konu ile ilgilenlerin Türkiye'nin tek
CRM (Customer Relationship Managment) Enstitüsü'nün web sayfasını ziyaret etmelerini tavsiye ederim. )