View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 18.01.2002   #4 (permalink)
a.bingor

a.bingor's Avatar

Yer: İstanbul
Merhabalar,
Tasarım yaptırmak isteyen şirketlerin erteleme kararları ne bence onu iyi düşünmek lazım. Son 2 senedir gözlerime inanamıyorum. Kobiline sitesinde arama yapıyorum sonuç 200 dolara 300 dolara server domain dahil tasarım yaptıklarını iddia eden pek çok insan.
Ne kadar tasarım kabiliyeti olan arkadaşımız varmış inanmakta gerçekten zorluk çekiyorum.

Evet Türk milleti paranın nerede olduğunu iyi görüyor

Pazarın daralması kötü hizmet çalıntı yada kalitesiz tasarımlardan geçiyor, ama en önemlisi müşteriye sunulan oradan buradan çalınmış template'ler ile bir düzenek sunmak!!!
Müşterinin web sitesine ihtiyacı varmı? Varsa nelere ihtiyacı var ?
Şirket hakkında, bize ulaşın, referanslar ... Bunlara bakarak o şirkete iş yaptıran kaç internet kulanıcısı var bilinmez... Bence pek yok.

Bununla beraber, eğer! web sitesine ihtiyacı varsa, kullanabilmesi de lazım. Desteğe gereksinim duymadan bir site hazırlama teklifi ve tüm ihtiyaclarına cevap verebilecek site de pahalıya maloluyor..
Böylece sonuç ya ucuza, fiyasko bir site yada yapılamayan undecons.. yazan bir site girişi...

Ama kimse üzülmesin, piyasa çoook uzun zaman para kazandıracak.
İleride hepimiz günün çoğu bölümünü internette geçireceğiz ve pek çok gereksinimimizi net kanalıyla yapacağız.
Bu sektörden para kazanmak daha kesin çözümler üreterek, çalışan siteler üretmekten geçiyor...
Beceriksizlikle yapılan siteler ya da kopya template'ler ile değil.

Ama soul kardeşime katılıyorum temkinli olmak lazım. Ama temkinli olurken kendimizide kandırmayalım...
a.bingor şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin