Ben de terkos pasajını tavsiye ederim. Gerçi artık gazeteye felan çıktıkları için acayip havaya girdiler, populer biyer olduğu için eskisi kadar komik(!) fiyatlara bulunmuyor kıyafetler ama bu hali bile diğer yerlerden çok ucuz genelde. Özellikle bahar aylarında sezon sonları süper
Bir de tiyo veriyim: çarşamba ve perşembe günleri mal geliyo terkos'a; bu günler giderseniz, güzel şeyleri başkaları kapmadan alırsınız.
Atlas'ta kazıklanmayın; pulp'tan özellikle, aman diyim

Pulp'ın olduğu kattan çıkın pasajdan, o sokakta hemen sağdaki han'a girin (anabala han), buranın alt katında "pulp 2" var (bi mağaza daha var hatta). Pulp'ta sezonu geçmiş ya da ufak tefek problemli ürünlerin yanında 2. el kıyafetler var. Mesela, orjinal alman Adidas oldschool eşortman üstünü 12 milyona aldım; aznavurda 50 milyon!Tabii bala buldum biraz..
Bi de; beşiktaş pazarından geçenlerde tanesi 7 milyona 2 tane kazak aldım; aynı markanın kazaklarını satan mağazada (atlas psj.'nda) 25 milyondu

Beşiktaş pazarı da listeye eklenmeli..
Bu aralar collezione çok güzel şeyler yapıyo, hem de çok ucuz! Yeni tarzı gayet iyi genelde..
_moda editörünüz DigiMan

_