pazarları tavsiye ederim her ne kadar hafta ici calıstıgımdan aylardır pazara gidemesem de iyi seyler buldugumu hatırılıyorum aa Pazar gunleri bit pazarı ama orada kıyafet adına pek birsey bulunmaz benim gibi eski saat meraklısı iseniz ya da tuhaf CD ler filan arıyorsanız tavsiye olunur, hafta ici hemen her gun birsuru yerde pazar kuruluyor Anadolu tarafında oturdugum icin oraları biliyorum bazen cok cok komik paralara da kıyafetler oluyor tabii benim gibi hatunlar icin daha uygun cunku bir etek alıp terziye goturup bunun boyu kısalsın bir de surasına yırtmac olsun bilmem ne diyebiliyorsun ya da ceket alıp kollarını keselim arkasına da kemer koyalım bilmem ne diyebiliyorsun gecen gun bir etek begendim ornegin uzun bir etekti ve o hali ile cok arabesk duruyordu, gidip boyunu kısalttım kalanından da atkı yaptırdım, duz bir bluz aldım etrafında da yine Aznavur pasajının oralardan topladıgım tuylerden takdırdım ve simdi cok sevimli ve ilginc bir kıyafet oldu... Aslında iyi bir terzi şart ama onlar da cok pahalıya dikiyor sonunda bir de begenmemek var