Konu Başlığı: Bir önerim daha var.
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 29.01.2002   #1 (permalink)
Se7en

Se7en's Avatar

Yer: IstanbuL
Görsel: 31
Bir önerim daha var.

Eheh cihangir abi sonunda bu önerilerim yüzünden beni banlayacan biliyorum

Simdi diyomki forumda su siralar bir durgunluk var. Yani site analizi bölümü en yogun olan bölüm ancak orada bile mesaj sürkülasyonu son 5 6 gündür neredeyse durmus durumda. Kis aylarindayiz genelde bu zamanlarda internet yogun olur diye düsünüyorum. Ehem ehem simdi diyorumki su site analizi bölümüne hep bitmis siteleri ekliyoruz.

Bir de tasarim asamasindaki siteler vb. diye bir bölüm açmayi siz yöneticiler aranizda bir konusup degerlendirseniz ve açsaniz bence forumun sirkülasyonu birden artacaktir. Bir düsünsenize ben haftada ortalama 5-6 tane siteye el atiyorm ve her gün 1 taslak bitiyor ki benden fazla bu isi yapan ne insanlar var. Bu isi forumda rating yapmak ugruna tavsiye etmiyorum, her yeni tasarimda yeni bir vizyon, yeni teknikler ve fikirler ortaya cikiyor. Zaten tasarim sirketlerinde bile tasarim departmaninda herkes toplanir ortak fikirler ortaya koyulur ve en güzelleri seçilerek hem ortak bir calisma hemde kaliteli temiz bir is yapilan elestiri ve yönlendirmeler dogrultusunda ortaya koyulur. Bence bir düsünün derim. Tabi bu sadece bir fikir ne derece ciddiyetle düsünülür yada uygulamaya koyulur sizlere kalmis bir durum.
Se7en şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin