Konu Başlığı: yorum
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 26.03.2002   #1 (permalink)
halibrozt

yorum

IE 3.0 ' da ve 4.0 ' ın " sık kullanılanlar " menüsünde de şirket adı "List____" olarak geçen internetin popülerliğini kazanmadan öncede bu işi yapan bir firmadan bahsetmek istiyorum.

Bu şirketin özelliği web Sitesi Tasarımı için Benim teklif vermiş olduğum bir firmaya teklif veren şirketler arasında bulunması.

Siteyi Yapmak için verdiği fiyat 400 milyon ve 3 ay taksitle ödeme imkanı sunuyor.

Yapılacak site içeriği web Cam Yayın,grafik,konsept tasarım. Burada e bu şirketin kalite politikası nede kar marjını, nede neyi ne kadar maliyetle, ne kaalitede bir iş yaptığını sorgulamak hakkım değil.

ancak şu bir gerçekki vermiş olduğu fiyat, bu işi grafik tasarımıyla, hosting altyapısıyla.. kısaca herşeyini hakkıyla yapan bir insan bu kadar paraya sanatını, emeğini satmaz . ...

bir sene sonra bu iş için bicilen bedel daha ne kadar aşağıya çekilecek. Hadi acemisi, kurnazı, hırsızı onları bir şekilde anlarım; böyle adı sanı bilinen bir ; tabiri yerindeyse internet şirketinin bu fiyata site yapmasını hazmedemiyorum.

Umarım neye kızdığımı anlatabilmişimdir.
  Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin