Konu Başlığı: Bir öneri (SİNEMA)
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 15.09.2000   #9 (permalink)
kasif

Yer: Samsun
Arkadaşlar etmeyin yaw hadi ama bir satır bari yazın istiyoruz veya istemiyoruz diye.

Yani bakın yönetim ne güzel bir bölüm açmış öneri ve düşünceleriniz diye, bence bu konu forumdaki diger bir kaç konudan sonra en çok hit alan bölüm olmalı ama birilerinin ugradıgından bile şüphe duyuyorum bazen (yöneticiler hariç)

Yani lütfen diyorum bakın elimizde forumla ilgili hertürlü eleştiriyi yapıcak bir bölüm var elimizde bir araç var ama bizler bunu kullanmıyoruz.Arkadaşlar fikirleriniz degerli bunları paylaşın degerlerinin farkına varın, görüşleriniz degerli bunları paylaşın...

Hepimiz bilgisayar içindeyiz ondan bir örnek vereyim elinizde bir pc var ve birde işletim sistemi ama işletim sistemini kullanmıyorsunuz peki o pc ne işinize yarar veya nasıl çalıştırırsınız. sadece süslük annelerimiz üzerine dantel motifli süsler koysun diyemi alındı.(bu örnek olmadı ama anlayın işte)

Bakın forumda böyle güzel bir bölüm var gelin bunu kullanalım hem forum gelişsin hem fikirlerimizi paylaştıgımız ortam zenginleşsin ve düzeyi artsın bunların hepsi bizim elimizde yönetimin degil.

Bir söz vardır;
herkes layık oldugu şekilde yönetilir tam olarak bu şekilde degildi belki ama olayın özü budur...

Saygılar .. sevgiler ...

------------------
º°¨¨°º©º°¨¨°º©º°¨¨°º
>>>>>>kasif<<<<<<
º°¨¨°º`¨(^-^)¨`º°¨¨°º
kasif şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin