Alıntı:
|
güzel sanatlar bölümlerinden mezun olmuş,
|
Ben
web'i biliyorum ingilizcemde bir ingiliz değil bir Türk ingilizcesi ( Yani türk eğitimi altında örenilmiş ingilizce )
Ben
Adobe ve Macromedia'nın 3 ürününe hakim olan bi adamım..
ASP,
PHP...vd türü scriptlerden sadece
ASP den biraz js den şöyle böyle anlarım..
web i zaten takip eden insanlar olmasak buralarda işimiz olmaz ot gibi
bilgisayar basında chat yapar yada sacma sapan
HTML süslemeleri ile urasırdık..
He söylemek istediğim şey şu.. şimdi ben bunları biliyorum. Ama güzel sanatlardan mezun olmadım cunku su an okuyorum, Ki içimizde okumayıp bu işi gerçekten
web konusunu deneyimi yüksek bi şekilde yapanlar da var. onlar Mezun olmadıkları icin işe alınmayacakmı?
Bir iş yeri sadece deneyimi yogun insanları bir araya toplamamalı.. Sektörden bahsediyosun, o tip bi firma yada iş yeri diyelim, bu yerde işi bilen başka kimse yokmu ki sizin aradıgınız 4+4 lük bir adam arıyorsunuz. Firmada herkes 4+4 lükmü? Sanmıyorum..
Neyse lafı uzatmanın bi manası yok heralde. İstediğimiz Sadece biraz daha düzenli yazman yani acıklaman biraz geniş olsun belkide daha fazlasını yakalarsın..
Ama söylemek istediğim eğer bu sektör de 1 kişi calısmıyor ise işi herşeyiyle bilen birine ihtiyac duymak yanlıs bence. İşten anlar fakat yapamadıgı eksiklikleri de olabilir bunları hoş görmeniz gerekir diye dusunuyorum saygılarımla..
Bu arada ben iş için gönüllü olurum ama Söylediğim giibi ben Sanat okulu mezunu değilim

Ama iş prensiplerini 11 yaşımdan beri bilirim