Alıntı:
|
Ee neden olsa aramızdaki bir cok kişi genc kesim
|
Ben 21 yasındayım dostum! Ayrıca bu tür filmler'in teknolojiyle alakası yoktur. Kalkıp 3 boyutmu saglicaksın western de?
Western denilen film tamamiyle kowboyluğu içerdiği için uzay yada herhangi bir motorsiklet yarışı yada araba yarışı türü şeyleri içermez. Bu yüzden teknolojiyle pek yakından alaka göstermiyor. işte bu yüzden doğallığıyla gerçekçilik kazanıp kendini iiçine alıyor. Söylendiği gibi Clint Eeasrwood klasikleri Vazgeçilmez.

Arıca bunun yaşla alakası yoktur..
Alıntı:
|
final fantasynin animasyonlarının gerçikliğe yakınlığı beni müthiş etkilemişti... açıkçası final fantasyde hangi teknolojilerin kullanıldığını bilmiyorum
|
Ben sana söyliyim BİLGİSAYAR
Yani kesinlikle fikirlere saygım sonsuz. Tabikide herkes istediği yada yapmak istediği seyi yapar. Ama teknoloji yada yaşla bağdaşmicak bişey oldugunu sanırım biraz olsun anlatabilmişimdir(örnek olarak kendimi sundun daha ne olsun

)
Bu arada unforgiven cok iyi bi film hızır fakat eskilere doğru baktıgın zaman cok daha iyiler var. Client eastwood sonlardan yani western'in Cinemografik açıdan bakıldıgında finalini yürüten oyunculardan oldugu icin Client Eastfood filmleri efsanevi gibi bişey.. Ama çok değerli filmlerde var. Tabi Bunları izlemek bi hobi meselesi. Bu arada küçük bir örnek vereyim. Red Kid okuyan birisi Zaten Wesern'e ilgi gösteriyodur demektir. Cunku herşeyiyle batıyı ele alan bi çizgi roman.

Ve eylenceli..