View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 19.07.2002   #37 (permalink)
Binus

Binus's Avatar

Yer: Ankara
Galiba ben anlatmak istediklerimi anlatamadım ki bana oyle geliyor.amacım laf atmakta değildi bu arada.

Western filmleri bundan 20 yada 15 yil once cok populerdiler. (benden buyuklerin anlattıklarından bu tarihi cıkartıyoryum, ama ortalama o yillar olması gerekir.) nedeni ise basit o zamanlarda sinema filmlerini amerikalilar yapıyordu. Eee bu yarışa ilk kim basadı ise o herzaman gozlerde 1 numara oluyor.
(hep takıldıgımız nokta "ilk")

Tabi o zamanlarda bu filme 50 dedeler 2 elleriyle sarılmadılar. tabiki o cagın gencleri sarıldı.Zaman değişti.Artık 2000 yıllardayız, ve artık butun filmlerde bir teknoloji kullanıyorlar. (teknolojiden kastım göz söleneri) i bu filmleri yine yapıldıgı zamanın gencleri olan bizler izliyoruz ve aklımızda onlardan baskası yok. ben dogmadan once cekilmiş bir filmin yada ben daha burnumu bile gormezken cekilen filimleri bilecek değilim ya. ben matrixler ile sinemaya kesfetmiş. steven spielberg amcaya hayran kalmıs bir nesildenim. (abartım galiba, aslında ben matrix hayranı felan değilim ama bir cok tanıdıgım arkadaski tanıdıklarımın %'sinin buyuk bir kısmı yeni cekilen filmleri bilip onları benimsiyor.)

Burdan yola cıkarak, buraya yazılan filmler arasında niye western filmleride yok sorusuna cevap vermekti amacım.
(bu arada ben teknolojiyi westernlerde kullanalım demedim ve ima da etmek istemedim)
Bu arada bende 20 yasındayım.
Binus şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin