Ya Beni ilgilendirmemekle birlikte yinede bir seyler yazayim
tarziniz hic hosuma gitmedi. Sebeb ise surasi (Çeşitliliği reddeden, forumlarda ukalalık yapmaktan başka bir işle uğraşmayan bir çok insandan yeterince bunaldığım için tavruım biraz sert oldu, belki siz onlardan biri değilsinizdir ve lafım da size değidlir.) Maden bu laflari söyledinniz benimde yorum yapma özgürlügüm olsun bari 2 tane dikkat ceken konu var ilki birinci mesaji yazanda 13 mesaj sayisi var vede slogan seklinde yazmis 2 sizin yazinizda ayni sekilde bir de tafra var Vallahi örnek sizi vermis olmus gibi olmayimda benim de tahmulk edemedigim seyler var mesela hem
reklam yap hemde elestiri bölümüne yaz hemde forumda zati burdaki insanlarin istedigni karsilicak bir seyler olmasin birde tafra mi ? saol ben almayim. Forumdaki ukaliklardan bahsetmisinizde yada yazilardan su son arkadasin yazdigi örnegi simdi okudum ben yaziyorum o yollmis bile ordaki konuyu inceleyin sizin forumda burda öyle bir seye izin verilmiyor olsda uyari gerekirse siliniyor birde konu bu bölümü yazinca zati eslestirilcek bilerek yaziyorsunuz ? sonra neden kiziyorsunuz ki Bende bunlari anlamis deilim ilk yazilan mesaja bakin o kadar abartildigi kadar ne
flash nede bir ps calismasi var 5 senedir netteyim webmaster forumu olarak baska
forum yok varsa söyleyin o zaman konusalim. neyse sizin yazdiginiz gibi bende sözü baglayim belki sizde öyle deilsinizdir. ama yinede söyleyim dedim saygilar.