Oturmuş televizyon izliyordum. baktım ntv'de ,adını hatırlayamadığım, bilişim
programı tadında ,forumu tanıtan, bir yayın var. tanıtımında bir grup mimar, internetin gelişimi için çabalıyor gibi birşeyler söyledi. e tabi ben de o zamanlar hiçbirşey bilmeden, wordde falan siteler hazırlayıp, internetin sorunları ve düzelmesi üzerine manifestolar yazan 16-17 yaşında bir delikanlı:) olarak, bir girip bakayım şu siteyee neler yapıyormuş insanlar dedim. ve "gelenek" takma adıyla üye oldum. daha sonra takma adımı beğenmemeye başladım, ve 23.07.2000 tarihinde Atlantis takma adıyla tekrar kayıt oldum. zira o zamanlar nick değiştirme gibi bir olay gündemde yoktu:)
sonra bir ara,
internet sitelerinin billboardlara
reklam verme olayını açtım forumda. blackinwhite'ın "400'e böyle ulaşamazsın " (Avatar mevzusu üzerine bir çok gereksiz konu açılıyordu o dönem) lafı üzerine accaip bozulup, çıktım forumdan. uzun süre girmedim foruma, girmeyi de düşünmüyordum. sonra zoque, e-posta yolladı bir tane, "blackinwhite'ın gönderdiği o mesajdan beri foruma girmiyorsun, eğer seni kırdıysa kusura bakma" babında, çok ince bir mesaj ve bunun üzerine yeniden geri döndüm:) çok can bi adamdır bu cihangir.
benim maceram budur:)