[quote]
Gönderen: soul
Ya söylemeden dayanamam bu konuda bazi yanlislarin var gerci hepsi icin söylenemez madem genelde söylemisin bende genel söyleyim hani bazilari demissin ya bekliyor hazir kod yazalim
Dogru bazilar olabiliyor. yok demiyorum ama bazilarida yeni el atmis oldugu bir konu oluyor ve onu hangi kriterlerde ariyacagini bilmiyor ne olarak aricak hangi anahtar kelime ile aricak durum böyle olunca aranmiyor deil araniyor ama sonuca ulasilamiyor.
En azindan benim icin bölye mesela son bir örnek vercem sepete ekle scriptti ariyorum bu gün tam 7 günü gecti gogole yi yedim bitirdim diger arama motorlarinida almanca türkce ne bulduysam okudum ne oldu hala istedigimi yapamadim veya istedigime uyun örnek bulamadim he ne oldu bu 7 günde mysqlde tabolo acmayi myadmin kullanmayi biraz ögrenmis oldum baya da yüzlerce sayfalik döküman okudum. Parali
script bedava geitrme deil derdim kendim yapabilme ama en son kafayi yedim parali yaptircaktim kodlari iyice görmek icin baktim ki su gelismeler var onun icin vazgectim o konuda yaniliyorsun herkez bedavaya geitrmek icin deil bilmedigi icinde yada sonuca nasil ulascak onu bilemiyor bilhassa benim gibi passam da öyle sanirim cevremde benden baska
bilgisayar kullanmayi bilmeyen kisiler oldumu olay cok cok daha zor oluyor herhalde siz ögrenirkene böyle slklintilar cekmediniz onun icin yada ingilizceniz cok iyi veya isde veya cevrede ya bana sulazim veya surda takildim dedginizde ya oraya bu komutu yaz veya su sayfada vardi ayni örnek gibi konus caginiz insanlar vardir. diye düsünüyorum. mesela yemegi bile pc basinda yiyorum pc yi en son gecen hafta bir kere kapamisdim. haftada bir yada iki kere kapiyorum onun disinda elime ne gecerse okuyorum deniyorum filan zati kendim yaparsam daha cok zevki veriyor . ama bazi seyleri yapmak icin örnek kod gerekiyor veya örnek dosya neyin ne oldugunu anlayabilmek icin sebeb bu isin temelini bilmiyoruz onun icin örnekden bir seyler cikarabiliyor insan ordaki kodlari kurcalarkene de iyice belli zamanda anliyor neyin ne oldgunu bizim gibi kisiler icin bu yöntem daha kolay oluyor ya cok karisik anlattim yine uykusuzlukdan ama ne demek istedgim anlasildi sanirim . en azindan benim icin gecerli olan su zati günde 15 20 saat bazen kalkmadan 2 3 gün geciriyorum kendim bir seyler yapmaya urasiyorum durum böyle olunca neden ne zaman cevap yazilcagi belli olmayan veya kac konuda oldugu gibi alt sayfalara gecen bir seyi günde bilmem kac kere kontrol edeyim veya bekleyim yapabilsem hemen yazarim veya bulcagim yeri bilsem veya anahtar kelimeyi hemen arar bulurum. ki durum böyle olunca burda cevaplar normalde biraz gec geliyor ben en son buraya yazmayi tercig ediyorum. cünkü cok sabirsizim ariyorum ariyorum beyin damarlarim catliyor öylelikle yaziyorum. su dedigin gibi konulari cünkü daha öncede ayni sekilde actigim konuya bir seyler söylenmisdi. saygilar.