Konu Başlığı: Konu açılmadan önce ...
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 09.02.2003   #10 (permalink)
Xcoder

Xcoder's Avatar

Yer: Essen
Alıntı:
Gönderen: zoque
galiba bir takim problemlerde hemfikiriz birazda cözüm önerisi almak istiyorum, özellikle yeni katilan arkadaslara foruma uyum saglamalarini kolaylastirma acisindan. birkac düsüncem var, ama sizlerinde fikirlerini ögrenmek istiyorum.

O zaman bir kac Öneri Benden

1- Modlar artsin Yani Cok Eski Ve Bilgisi cok olan paylasan kisiler olsun.

Not: Bunlar Kendini Ispatlamis kisiler olursa Hem Yardimci olacaktir hemde katilimda daha iyi rol oynucak birde kurallarin uygulnmasinda Herkezin Bir Bölümü olsun Mesela Bülent ince grafik soul server side filan gibi Sorumluluk olursa bence daha cok ilgilenme olcak zaten bu kisiler bunlari hak ediyor su saydigim siimler disinda cok kisi var bir cirpida aklima gelenler hizir stNonStop absconder ya simdilik bunlar aklima gelyior daha cok vardir kesin digerleri kusura bakmaisin

he birde herkezin bir bölümü olsun herkez orasi ile ilgilensin tabii diger bölüümlere yardimci olsun.

Sonrada Bölümler arasi yarismalar olsun kazananlara ödül olsun banner yayinlama gibi ne bileyim bir seyler olsun iste hem cevapsiz soru kalmaz (her Sorumlu 2 günü gecen Soruya cevap verme mecburiyeti olsun ) Hemde istenildigi gibi yönetim olur yönlendirme olur simdilik aklima gelen bu

Bilmiyorum bu tarz bir öneri mi beklediniz ama bana en mantiklisi bu geldi.
Xcoder şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin