iyi de ideefixe güzel bir örnek para kazanma konusunda ama Amazon ki ideefixe in abisi olur bu sene ilk kez kara geçtiğini açıkmalış, ideefixe in giderleri ile gelirlerini karşılaştırdığında bu kadar yatırım ve özveriyi karşılıyor mu? bilemiyorum, bence hala portalların sponsorlara ya da arkadalarında duran bir kuruma (banka gibi) ihtiyaçları var tek başına ayakta kalabilmek sadece portal olarak bannerlarla zor bence tabii... haa
internet için tasarım yapmak yazılım yapmak ayrı mesele onlarda para var ok biz karnımızı öyle doyuruyoruz ama şu anda mesela
web tasarımının
internet sektörünün ayaga düştüğünü sorguluyorum ve bence öyle, azıcık internette gezip
grafik tasarımından haberi olmayan bir sürü insan muhteşem tasarımcılar olarak ortada geziyorlar onların tasarımlarının uçak kaçan yazılar ve bol effectli clipartçıklardan öteye gider yanı yok

bunu bana hep söylediler ipek
web işine bulaşma
grafik masaüstü yayıncılıkta kendine kötülük yapmış olursun dediler acaba haklılar mıydı? galiba evet

demin yaptığım bir toplantıdan sonra çok üzülerek bunları düşünüyorum 6 senelik
web geçmişim
grafik tasarımımla aynı doğrultuda mıydı? maalesef hayır

kötüye gidiyor bu bağlamda ortalığı bu tip çoluk çocuğa bırakıp saygıyla selamlayıp yuvama dönme vaktim geldi diye düşünüyorum MAALESEF umarım birkaç sene sonra bu iş biraz daha toparlanır, biraz daha masaüstü yayıncılıkla aynı seviyeye gelir o zaman güle oynaya geri dönerim

))