View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 14.03.2003   #27 (permalink)
TASARIMCI

TASARIMCI's Avatar

Yer: Istanbul
iyi de

iyi de ideefixe güzel bir örnek para kazanma konusunda ama Amazon ki ideefixe in abisi olur bu sene ilk kez kara geçtiğini açıkmalış, ideefixe in giderleri ile gelirlerini karşılaştırdığında bu kadar yatırım ve özveriyi karşılıyor mu? bilemiyorum, bence hala portalların sponsorlara ya da arkadalarında duran bir kuruma (banka gibi) ihtiyaçları var tek başına ayakta kalabilmek sadece portal olarak bannerlarla zor bence tabii... haa internet için tasarım yapmak yazılım yapmak ayrı mesele onlarda para var ok biz karnımızı öyle doyuruyoruz ama şu anda mesela web tasarımının internet sektörünün ayaga düştüğünü sorguluyorum ve bence öyle, azıcık internette gezip grafik tasarımından haberi olmayan bir sürü insan muhteşem tasarımcılar olarak ortada geziyorlar onların tasarımlarının uçak kaçan yazılar ve bol effectli clipartçıklardan öteye gider yanı yok bunu bana hep söylediler ipek web işine bulaşma grafik masaüstü yayıncılıkta kendine kötülük yapmış olursun dediler acaba haklılar mıydı? galiba evet demin yaptığım bir toplantıdan sonra çok üzülerek bunları düşünüyorum 6 senelik web geçmişim grafik tasarımımla aynı doğrultuda mıydı? maalesef hayır kötüye gidiyor bu bağlamda ortalığı bu tip çoluk çocuğa bırakıp saygıyla selamlayıp yuvama dönme vaktim geldi diye düşünüyorum MAALESEF umarım birkaç sene sonra bu iş biraz daha toparlanır, biraz daha masaüstü yayıncılıkla aynı seviyeye gelir o zaman güle oynaya geri dönerim ))
TASARIMCI şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin