Konu Başlığı: Server Bulundurma
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 26.05.2003   #15 (permalink)
Dryope

Dryope's Avatar

Yer: Bursa
Alıntı:
Ama ülkemizdeki hosting firmalarına bakıyorum da; kelime İngilizce bilmeyenler hosting işi yapıyor, eline bir Windows 2000 Server CD'si geçiren server kiralayıp hosting işine giriyor, ondan sonra da teknik destek şöyle böyle diye ahkam kesiyor herkes, önce o işletim sistemini, kullandığınız programları iyice öğrenin, zaten teknik desteğe falan hiç ihtiyacınız kalmaz, o zaman Amerika'dakilerle de Türkiye'dekilerle de hiçbir sorununuz olmadan gül gibi geçinip gidersiniz.
2. mesajda böyle ağır ithaflarda bulunmak her yiğidin harcı olmasa gerek.

İlk önce bir kaç uyarıda bulunarak başlıyayım sözlerime.

İlk önce kimin ne kadar parası olduğu yada serverini nerde bulunduracağı değildi buradaki konu. Burada bir arkadaşımız iyibir makine ve Bnet ten alacağı hizmet hakkında rakamsal bir bilgi istemiş ve sanırım ortalama bir fiyata ulaşmış.

Thread başlığı Hadi şirketinizin reklamını yapında değildi. Eğer bu forumda böyle bir reklam yapmak istiyorsan diğer arkadaşlar gibi reklam vermek yada bilgi almak için... linkini kullanarak forumda bannerini yayınlatabilirsin.

Eğer ki amacın reklam değilde İnternette Nasıl Yatırım Yapılır hakkında bilgi vermek ise İnternet ve İş bu başlık altında bir thread açabilir düşünce ve önerilerini paylaşabilirsin.

Hala ne yapmak istediğinin farkında değil ve 3. mesajındada insanları aşağılama yada önceki mesajlarındaki gibi
Alıntı:
Biz 3 yıl Amerika'da server kiraladıktan sonra 2 yıldır Türkiye'de server'ımızı bulunduruyoruz, iyiki de öyle yapıyoruz
bana göre ukala ve alakasızca olan mesajlarına devam edeceksen Small Talk linkine giderek burda kendine bir thread açarak devam edebilirsin.

Bu seçeneklerin hiçbiri sana uymuyor ise ben hala burda bu tavırlarıma devam edeceğim diyorsan beni dinle ve bu link'e tıkla.

Alıntı:
Herkes her tarafta yurtdışında server kiralamanın faziletleri hakkında mesaj bırakırken, ben de Türkiye'de server kiralamanın faziletlerinden bahseden mesajlar bırakıyorum, bundan niye sıkılıyorsunuz ki. Acaba müşteriler çok mu sıkıştırmaya başladı sizi, ondan mı sıkılıyorsunuz da acısını bizden çıkartıyorsunuz

Biri bu arkadaşa internetin sadece kendi sitene girip bakmak değil dünya üzerindeki tüm site yada diğer iletişim seçeneklerini kullanabilmek olduğunu anlatsın..

Mesajım belkide ağır kaçacak ama gerçektende en sevmediğim şeyin ukalalık olduğunu belirtmek istiyorum.

p.s: Bağlı bulunduğum şirketin bir serveri var ve amerikada bu konuda yorum yapmayacağım ama sadece biz memnunuz diyorum. Yazdıklarımın hiçbirinin serverimizla ilgili olmadığını sadece benim kendi kişisel tepkim olduğunu belirtmek isterim.

Son bir not...

Alıntı:
www.sirketadi.com adresi alımı
internet'te com, net, org, biz ve info uzantılı adresler çeşitli kuruluşlar tarafından verilmektedir. Müşteri tarafından istenen adres(ler)'in daha önce alınıp alınmadığı kontrol edilmekte ve adres alınmadı ise adınıza başvuru yapılmaktadır. Başvuru sırasında herhangi bir evrak gerekmemektedir. Eğer istenen domain adı boş ise anında alınmaktadır.

Yıllık Ücret
:
35.000.000. TL (KDV Dahil)
Bu fiyata domain pes doğrusu ....

Mesaj Dryope tarafından 26.05.2003 (19:00) yeniden düzenlendi..
Dryope şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin