Benim ilk yaptığım işler gerçekten berbattı... Hala çok iyi olduğu söylenemez ama

Merak ettiğim herkes benim gibi beceriksizmi

Nedense bir potansiyele ulaşmadan yapılan ilk işler, ilk göz ağrıları, sonradan berbat görünür göze... Hoş, bir ay sonra baktığınız zaman bile garip geldiği olaylar söz konusu ama....
Ben büyük bir cesaret örneği

göstererek ilk çalışmalarımı buraya yolluyorum... Ama bakın gerçekten de berbatlar yani ehehe. Ama hala bakarken zevk almıyor değilim.
Yanlış anlaşılmasın ama sorumu yeni nesilden çok (onlar daha rahat, daha oturmuş bir zeminde başladılar çünkü ve gerçekten çok daha başarılı ve yetenekliler) 90'lı yıllarda berbat
internet bağlantılarının olduğu, Frontpage Express'in o salak tüylü ikonunu hatırlayan kesime soruyorum...
İlk berbat olan 
Çalıştığım ajans için yapmıştım... Düşünsenize bunu gören hangi müşteri bu ajansa iş verir ehehehe
2. Berbat Çok birşey biliyormuş gibi kendime de
site yapmışım hehehe.
Her ikisi de berbatlar yaaa

Sizin ilk ve berbatlarınız neler ? (linkleri lütfen)
Not: Daha önce tam olmasa bile benzer başlık var sanırım. Gerçi "işe nasıl başladınız" gibi ama.. Ben anlatımdan ziyade somut adresler ile ilgileniyorum. Eğer konunun tekrarı olarak algılanması halinde silinmesinde fayda var tabi...
Saygılarımla