View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 09.06.2003   #28 (permalink)
enemy

enemy's Avatar

Yer: Horlanda
6 senelik veya 16 senelik hiçfarketmez. ayrıca, "çoluk çocuğa bırakmak" ta ne demek?, izlediğimiz filmerin, dizilerin, vs. arkalarındaki elemanlar taş patlasın, yürek hoplasın, arap kızı oynasın 25-27. Beceri yaşla kazanılan birşey değil.

Ayrıca, beyaz eşya aldığınız vakit, 20 sene kullanabiliyormusunuz? yoksa, bir yenisi çıktığı zaman "ah canımm, ne güzel. du ben biraz para istifliyim, şu yeni modeli alayım" mı diyorsunuz. Websayfalarıda sanırım böyle. 10 sene aynı websayfasını kullanacaklarmıdır? Sanmıyorum... Yakında dökülmeye başlarlar yine "Sitem eskidi, yenisini, daha klasını yaptırayım" diye. Ondan sonra sütten ağzı yanmışlar misali, üfleyerek ayıklarlar "hangisi daha iyi yapıyor" diye.

Ayrıca, amazon 'un "daha yeni kâr'a geçtik" meselesinede, yazılı bir açıklama görmedikçe, inanmakta güçlük çekerim. Borsa 'da işlem gören bir mekanizmaya sahip kuruluşun kâr etmemesi ne kadar doğal olabilir ki zaten? Bir gazetede okumuştum, bilmiyorum nerededir şuanda bulamadım tarayıp yollayayım. Yahoo! 'nun açıklaması vardı: "Bu sene, beklentilerimizin üzerinde kâr edeceğiz" diye. Garip değil artık bunlar. "En iyi reklam aracı" olarak, tv 'yi zorlayan internette potansiyelin bittiğini düşünmek, açısal olarak darlıkta olduğumuzu göstermektedir.

Ayrıca, 3 ay sonra birşeye yorum yapıyor olmamda çok ilginç :P