View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 10.06.2003   #29 (permalink)
TASARIMCI

TASARIMCI's Avatar

Yer: Istanbul
cevaplar

"çoluk çocuğa bırakmak"
demek, orta okulda lisede okuyan bir sene önce atari oynamaya baslamis simdi de kendini yuce web tasarimcisi ilan eden sağdan soldan tasarım kod calip millete 100 $ a anahtar teslim web sitesi yapanlar hos onlar bizim musterilerimizin yanindan gecemezler gibi dusunuluyor ama insanlar da alt tarafi web sitesi bosver oluversin iki yazi dursun yeter gibi dusunebiliyor...

"hangisi daha iyi yapıyor"
doğru teşhis ama o çoluk çocuk gibi jeoloji mühendisi yok harita resimcisi cart curt bir suru koca koca insanlar da kendilerini web tasarımcısı ilan etmis durumdalar! onlar da calip cirpiyor ellerine bir laptop aliyorlar biraz kasiliyorlar sagdan soldan site gösterip ben yaptim diyorlar tutturabildiginde de birkac bin dolara is yapiyorlar piyasa cok bozuk cookkk

"En iyi reklam aracı" olarak, tv 'yi zorlayan internette potansiyelin bittiğini düşünmek, açısal olarak darlıkta olduğumuzu göstermektedir.
Tamam aynen katiliyorum internet DUNYADA tek ve tartismasiz en iyi hedef kitleleri yakalayabilen vs vs, bir reklam araci ama TURKIYE icin daha coook yol var... Keske duzelse ben de internet sayesinde yasiyorum ama cok umitli oldugum soylenemez, ee ixir batti Superonline Portallarini iceriklerini dagitti kapatti, PORTTAKAL yandi bitti kul oldu ben 5 senedir bu isteyim ayakta kalan eski is yerim kalmadi gibi birsey...

Ayrıca, 3 ay sonra birşeye yorum yapıyor olmamda çok ilginç :P

Yorumlarınıza her zaman acigiz efendim
TASARIMCI şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin