Selam arkadaşım.
Beni sakinleşmeye davet ettiğin için teşekkür ederim.Ama inan ki ben çok sakinim.
Sana yukarıda yazdığım bir cümleyi tekrar paste ediyorum.
----
Zaten söz konusu hareketleri firmalar değil sadece kendine firma süsü veren şahıslar yapmaktadırlar
----
Aslında sen sakin ol bence

Bu yazdıklarım seni derinden sarsmışa benziyor.Yukarıdaki mesajımı okuyarak yazdıklarını tekrar değerlendir bence.Kötü birşey yazmadım.
Ayrıca bu söylediklerimi yurt dışı firmalar da teknik olarak tabiki yapabilir.Ama şöyle bir durum varki, adamlar çok güzel programlama biliyorlar.Hiçte Türkçe yazılmış bir
programı almak için kendilerini kasmıyorlar.Oturup paşa paşa kendileri yazıyorlar.Adamlar bu bahsettiğim olayı/olayları yıllar önce aştılar.Barındırma ve güvenlik konusundaki kuralları çok sıkı.İngilizcen varsa eğer buraya şartları ve politikaları hakkında biraz bilgi paste edeyim.
Atacağın özel mesaj da veya buraya da olabilir kendi firmanın ismini yazki şöyle bir araştırma yapalım.Gerçekten firma mısın ? Kendine firma süsü mü verdin ? reseller mısın ? Nasıl ve ne gibi hizmetlerin var ? Fiyatların nasıl ? Neleri lisanslı kullanıyorsun ? kendimizce değerlendirelim.Belki güzel sonuçlar çıkar ve seni tercih etmeye başlarız.
Şu anda programlaması nı yaptığım ve sözleşmeler gereği barındırdığım 30'un üzerinde
site var.Belki toplu olarak sizin
server'a geçeriz.
Amacım polemik yaratmak değil.Gayet sakinim.Ama şartlar beni yırtıcı olmaya iterse beni her konuda sonuna kadar giderim
Kolay gelsin.