View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 02.07.2003   #9 (permalink)
pixage

pixage's Avatar

Yer: istanbul
Görsel: 3
Birincisi Bu ilanı savunmak gibi bir yetkim ve isteğim yok, çünkü DOL ile hiç bir şekilde alakamda yok. Sadece mesajın üst kısmında belirttiğim gibi, ilana Yenibir.com da rastladım ve Kopyala/Yapıştır tekniği ile iş arayan arkadaşlara sundum.

İş ilanının içeriği hakkındaki kişisel fikirlerime gelince;
Bence, bir takım içerisinde görev alınacaksa, iş süreci içinde takım üyelerinden her birinin, diğerlerinin üstlendiği görev ile ilgili temel bir bilgiye sahip olması gerektiğini düşünüyorum.
Tasarımcı adam'ın programlama bilmesine gerek yok elbette ama, en azından programcının hangi yoldan yürüdüğünü bilmek zorunda. Aksi taktirde iş verimliliği azalır. Bu anlamda "Tercihen Programlama Dillerine hakim" sözcüğü biraz mantıklı
Ama "Gerektiğinde Basılı işleride halledecek" bir kişi arayışı tamamen masraftan kaçma çabasından öte değil.
Zaten, Her ne kadar iki iş kolu arasındaki ortak nokta tasarım olsa bile, ikisinden birinde uzmanlaşma yolunda giden biri diğerinde sağlıklı ürünler çıkartamaz.
Çıkartan varsa eğer, işte o kişinin eli öpülür

Not: Tekrar ediyorum, İş ilan sahipleri ile hiçbir alakam yoktur. Yanlış anlaşılma olmasın lüften
pixage şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin