Alıntı:
Gönderen: hades
Hayır stres falan yaptıgım yok..Eleştiri olarak yazdıklarımda ne senin nede diğerlerinin burada yazdıkları ile ilgili...Benim uyuz oldugum sistem...Bu sistemide buradakiler yapmadıgı için doğal olarak sizlere karşı bir ithafta bulunmam mümkün değil...
Freelnace olayını araştırmaya vaktim olmadı, sadece burada yazılanları okuyarak bilgi edinmeye çalışıyorum ancak olay normal bir dükkan açmakla freelance arasında hiç bir farkın olmaması..O zaman neden bize böle imaj yaratan sözcüklerle kuralları süslüyolar ben buna deli oluyorum.Yoksa kanunu sen yazmış olsaydın bunları üstüne al derdim ama böle bişi yok, senle ilgisi yok ...
Durum böle oluncada sorun yaratan hiç bişi yok demektir.Gidersin kıçı kırık bi dükkan tutarsın ayda 20-30 mil. kira verirsin...Sora dönersin evine hiç açmazsın dükkanını yine giyersin pijamalarını demonu yapar sunumunu hazırlarsın..İşte benim sorun yaptıgım olayda bu..neden bunun adı freelance...Ya bizi kandırıyolar...Ya da biz bu freelancer işini daha çözemedik..Benim anlatmak istediklerim bundan ibaret...Hiç bir artı getirmeyen ve yineliyorum, köşedeki nalburla aramda hiç bi fark yoksa ve bunun adını freelance koyarak bizi çok güzel kandırıyolar demektir.
|
Evim evim güzel evim...
tek farkın bu olduğunu düşünebilirsin...