ben de corbada tuzum olsun isterdim ama en az 8-10 ay a kadar tr ye gitmem/gelmem zor. ancak burdan laf ebeligi

yaparak destek olabilirim belki.
→
Çok şey mi istiyorum?
-öncelikle tarih ( ve yer) belirlenmeli /ki katilimcilar ve sponsorlara görüsüldügünde
havada bir izlenim vermesin
-konular belirlenmeli /ki hazirlanacak kisi(ler) hazirligini yapmaya baslayabilmeli {
kisisel tekliflerim,
e-ticaret { verimli kilma,
tasarimla güven verme, siteyi terk etmeden satisa yöneltebilme,
web reklamciligi, müsteri takibi vb vb..}
yeni(lik)ler {
firmalarin yeni ürünleri , win2003, .Net,
PHP 5 Beta, MXler, 3dMAX5 ... } //sponsorlar ve katilimcilarin ikisi icin de iyi olabilecek bir konu
bir kac web bileseni üzerinde { navigasyon,
font kullanimi ,
flash kullanimi ,
JavaScript ler vb..vb..}
open idea { @soul bir projesi, (yine kisisel olarak tartisilmasi gerektigine ianandigim bir konu, temelleri atilabilir belki orda) }
acik kaynak kodu { ne getirir, GPL, tesvik ve destek ..}
güvenlik { maddi zararlari, korunmaya yollari, normal kullanicilarin bilinclendirilmesi, virus tarzi cogalan antivirüs yazilimlari

..}
donanim {
grafik kartlari, baski cihazlari, kablosuz aglar, a/dsl modemler,
fotograf makinalari / cekim püf leri ...}
illaki net olmasi gerekmiyor(sa şöyle; 'ara sicaklar' tadinda) {
genetik , kuantum fizigi, matematik sanati, pc ile devre robot kontrolleri, organik metaller, süper iletkenler , ucan kaykay ; ) , Nez
le olmak aslinda iyi midir

, Mobilite MMS,GPRS ,
is görüsmesi yapma teknikleri, is kurma ve yönetme , Kitaplar, .....}
}
- konuya(lara) göre Konusmacilar belirlenenir
- belirlenen kisilerle temasa gecilir , mümkünlügüne bakilir , olmuyorsa üstteki madde yeniden isler (yada var olan kisiye göre farkli bir konu) belirlenir ((konusmacilardan en az biri medyada sektörden(e yakin birileri) olursa iyi olur for exp: Volkan Ersoy , Sinan Akkol .. ))
- salon vb. ayarlanir , ve bildirilir, olasi bir degisiklikte insanlar haberdar edilir ve üstteki maddeye yeniden isler
-
program akisi belirlenir (her zaman bir B plani da olmalidir)
(ara yada son icin, kokteyl, mini atistirma ve
billumum simdirim sitemi etkinlikleri düsünülülürse iyi olur // bu tür toplantirin sonrasindaki yazilanlara dikkat edilirse en az Konular kadar bunlarda öne cikmis )
- isteniyorsa medya habedar edilir
-
forum disindan kisiler alinacaksa, belli bir süreye kadar basvuru siniri olan online davetiye sistemi olabilir //ki salon vs. icin ayarlamalar saglikli olsun // sadece forums üyeleri olacaksa zaten buradan söyleniyor
-------------------
mekana ulasim bilgileri detayli ve net bir sekilde aciklanir.
olacaksa karsilama olayi, katilimcilarin arasindaki en yüksek tilte göre olursa daha saglikli olur // ulastirma , egitim vs. bakanina 'hocam o caddede bitane pizzaci gördünmü, onun yanindaki yoldan girmen lazim" demek biraz ayip kacar herhalde : )
uzun bir
program olacaksa belli yerlere
program Akisi asilir /brosürü birakilir
program esnasinda ve sonrasinda eskliklikler /daha iyiler sicagi sicagina not alinir
-----------------------
ek ; toplanti öncesi "final fight the orisis", yada revulation fragmanlari, bir müzik grubu seckileri vb.. seyler olursa
cok tatli olur // ayni zamanda olasi gecikmeler icin opsiyon olur.