View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 09.07.2003   #19 (permalink)
emremer

emremer's Avatar

Yer: Viyana, İstanbul
ben de corbada tuzum olsun isterdim ama en az 8-10 ay a kadar tr ye gitmem/gelmem zor. ancak burdan laf ebeligi yaparak destek olabilirim belki.

Çok şey mi istiyorum?

-öncelikle tarih ( ve yer) belirlenmeli /ki katilimcilar ve sponsorlara görüsüldügünde havada bir izlenim vermesin

-konular belirlenmeli /ki hazirlanacak kisi(ler) hazirligini yapmaya baslayabilmeli {

kisisel tekliflerim,
e-ticaret { verimli kilma, tasarimla güven verme, siteyi terk etmeden satisa yöneltebilme, web reklamciligi, müsteri takibi vb vb..}

yeni(lik)ler { firmalarin yeni ürünleri , win2003, .Net, PHP 5 Beta, MXler, 3dMAX5 ... } //sponsorlar ve katilimcilarin ikisi icin de iyi olabilecek bir konu

bir kac web bileseni üzerinde { navigasyon, font kullanimi , flash kullanimi , JavaScript ler vb..vb..}

open idea { @soul bir projesi, (yine kisisel olarak tartisilmasi gerektigine ianandigim bir konu, temelleri atilabilir belki orda) }

acik kaynak kodu { ne getirir, GPL, tesvik ve destek ..}

güvenlik { maddi zararlari, korunmaya yollari, normal kullanicilarin bilinclendirilmesi, virus tarzi cogalan antivirüs yazilimlari ..}

donanim { grafik kartlari, baski cihazlari, kablosuz aglar, a/dsl modemler, fotograf makinalari / cekim püf leri ...}

illaki net olmasi gerekmiyor(sa şöyle; 'ara sicaklar' tadinda) {
genetik , kuantum fizigi, matematik sanati, pc ile devre robot kontrolleri, organik metaller, süper iletkenler , ucan kaykay ; ) , Nezle olmak aslinda iyi midir , Mobilite MMS,GPRS , is görüsmesi yapma teknikleri, is kurma ve yönetme , Kitaplar, .....}

}

- konuya(lara) göre Konusmacilar belirlenenir

- belirlenen kisilerle temasa gecilir , mümkünlügüne bakilir , olmuyorsa üstteki madde yeniden isler (yada var olan kisiye göre farkli bir konu) belirlenir ((konusmacilardan en az biri medyada sektörden(e yakin birileri) olursa iyi olur for exp: Volkan Ersoy , Sinan Akkol .. ))

- salon vb. ayarlanir , ve bildirilir, olasi bir degisiklikte insanlar haberdar edilir ve üstteki maddeye yeniden isler

- program akisi belirlenir (her zaman bir B plani da olmalidir)

(ara yada son icin, kokteyl, mini atistirma ve billumum simdirim sitemi etkinlikleri düsünülülürse iyi olur // bu tür toplantirin sonrasindaki yazilanlara dikkat edilirse en az Konular kadar bunlarda öne cikmis )

- isteniyorsa medya habedar edilir

- forum disindan kisiler alinacaksa, belli bir süreye kadar basvuru siniri olan online davetiye sistemi olabilir //ki salon vs. icin ayarlamalar saglikli olsun // sadece forums üyeleri olacaksa zaten buradan söyleniyor

-------------------
mekana ulasim bilgileri detayli ve net bir sekilde aciklanir.

olacaksa karsilama olayi, katilimcilarin arasindaki en yüksek tilte göre olursa daha saglikli olur // ulastirma , egitim vs. bakanina 'hocam o caddede bitane pizzaci gördünmü, onun yanindaki yoldan girmen lazim" demek biraz ayip kacar herhalde : )

uzun bir program olacaksa belli yerlere program Akisi asilir /brosürü birakilir

program esnasinda ve sonrasinda eskliklikler /daha iyiler sicagi sicagina not alinir

-----------------------
ek ; toplanti öncesi "final fight the orisis", yada revulation fragmanlari, bir müzik grubu seckileri vb.. seyler olursa cok tatli olur // ayni zamanda olasi gecikmeler icin opsiyon olur.

Mesaj emremer tarafından 09.07.2003 (02:31) yeniden düzenlendi.
emremer şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin