View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 22.07.2003   #24 (permalink)
gudi

Yer: istanbul
Ah ah yukarıdaki çok yaralı bilgileri okudum.

Ama, ama işte bir web tasarımcısı, webprogramcısı, web designer, herneyse işi buraya gelmişse çok kötü. ASıl görevi birşeyler oluşturmak olan bu insanların oturup tartışdığı, daha doğrusu tartışmak zorunda olduğu şeylerin bunlar olması üzüyor beni. Her kes kendi işini yapsa zaten şu memlekette işler bu kadar karmaşık olmazdı. Ben web tasarımcısımıyım. o zaman web sayfası tasarımı yaparım. Abi nedir o bilmem ltd şirketi nasıl kurulur, ne kadar vergi verilir. bunlar benim işin olmamalı. Bu bizi bu işten soğutan en büyük etkenlerden biri bence.

Şu memelekette bu işi adam gibi yapacak bir elimin parmakları kadar şirket yoksa ne yazaık bize.

Biz kendimiz geliştirmek ve kendimiz ve hatta bu işi oluşturuanları geçmek için uğraşıcağına. firma kurma ile uğraşıyoruz. Ondan sonra "Adam yapmış abi diyoruz." (bunu herkes için söylemiyorum. Bil hassa kendim için)
Yapacak tabi senin gibi firma kurmayla uğraşmıyor ki adam. Ay sonu alacağı parayla uğraşmıyorki adam. Tasarımcı ise tasarım yapıyor.

YOK ÖYLE BURASI TÜRKİYE !!!

çok başınızı ağrıttı ise kusuruma bakmayın. Benim ki de bi serzeniş, bu konuyu açan ve katkıda bulananlar teşekkürler.
Belki bir gün her şey düzelecek.