Konu Başlığı: Bilgi Üniversitesi
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 29.07.2003   #16 (permalink)
Fubb

Fubb's Avatar

Yer: istanbul
7000 Dolarcık.

Bilgi Vcd'de okuyan biri olarak size ilk başta çok eğlenceli geleceği fakat sonradan okul içinde imkanlarin verdiğiniz paraya göre çok sönük kalıcağını göreceksiniz. Zaten Dolapdere'de Vcd Lab'i yok, kuştepedekinde ise yıllanmış ekranlar ve aşırı kasan bilgisayarlarla pek mutlu oalbilceğinizi sanmam. Bölüm genel olarak ilk başta size kültür kazandırabilme çabası içinde oluyor, daha sonra az buçuk teknik bişey öğretip sizi salıyorlar piyasaya. Yani bana sorucak olursanız yurt dışında aynı bölümlerde daha teknik kısma özen gösterilirken bilgi'de bu öyle değil. Benim isteğim teknik'ti ama yok. Zaten ilk senenizde giriceğiniz sınavlar size buda ne be edebiyat bölümünde mi okuyoruz sorusunu binlerce defa sordurucaktır. Bence imkanınız varsa Türkiye'de değilde yurt dışında benzer programlara girmeniz. Ben memnun değilim, memnun olanda görmedim. Ama artık girdik ve bir şekilde bitirmek zorundaymışssınız gibi hissetmenizden dolayı kasışlara giriyorsunuz. Bu sene sınavlı sisteme yerine ödev ve attandance ile ders geçme şekline bürüneceğini duydum bölümün ama ne kadar doğrudur bilemiyeceğim.