Konu Başlığı: spam yapan kurulus/kisiler
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 11.09.2003   #4 (permalink)
hizir

Yer: istanbul
Reform Eğitim
http://www.reform.com
Reformegitim@mail.koc.net / reformegitim@kablonet.com.tr

Alıntı:
Değerli Yönetici,

Reform Eğitim' in düzenlediği Eylül 2003 Dönemine ait seminer programları ekte görüşlerinize sunulmuştur. Seminerlerin konuşMacıları, akademisyenlik bilgilerini üst düzey yöneticilik ve danışmanlık deneyimleri ile birleştirerek sizlere aktarmakta olan, konularında birbirlerinden tecrübeli eğitmenlerimizdir.

Seminerlerimizi The Plaza Hotel, The Marmara ve Elite Hotel' de düzenliyoruz. Seminer ücretine öğle yemeği, kurabiye - kahve ikramları ve kullanılan hesap makinası, kitap, notlar vb. tüm dökümantasyon dahildir. İstisnai durumlar karşısında seminer yeri, tarihi ve konuşMacısını değiştirme hakkımız mahfuzdur.

Tüm seminerlerimizi şirketiniz için, In-House olarak da düzenleyebiliriz.

Daha detaylı bilgi ve kayıt işlemleri için lütfen bizi (212) 327-6624 , 327-6625 nolu telefonlarımızdan arayınız.
HTML mail olduğu için tamamını eklemedim.

bu arada boğaziçi eğitim den bir seferde onbeş kadar mail aldığım için karşı saldırıda bulunup iki gün önce 300 kadar maili bende onlara göndermiştim listemde çok fazla spam gönderen bir kaç kisi var öyle bunlardan her mail geldiginde sitelerine girip kullandıkları mail adresini bularak birkaç yüz adet maille cevap veriyorum. reform dan da 13 tane ard arda geldi, buna da birazdan karşılık vericem..
hizir şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin