Alıntı:
|
soul tarafından gönderilen mesaj:
Kusura bakmayın ama bir mesaj yazıp size 5 gün içerisinde 100 kişinin veya 1 kişinin çeviri yapmasını bekleyemezsiniz sanırım.
Mesela siz 3 tane çevirin bunu siteniz yerleştirin, ardından sitenize bir makale gönderim kılavuzu yerleştirin, tutorial taslakları hazırlayın, ondan sonra üyelerinize mail çekin bu şekilde bir şeye giriştik bakın biz bunu yaptık sizde şu şekilde destek verin diye, veren desteğini verecektir. Belli bir periyotta hala bir şey yoksa ya siz devam edersiniz yada etmezsiniz o da sizin keyfinize kalmıştır. Demek ki insanları bu konu ile iligli değil.
Veya direk o scripti yazıp insanları çağırın çok daha faydalı olacaktır.
Bunlar tabii ki kişisel fikrim ben sadece ikinci mesajdaki siteminizin saçma olduğunu düşünüyorum ve tabii ki bunlar sadece benim fikirlerim.
|
Görüşlerinize saygı duyuyorum, Ancak yazımın başında "Hayata geçirmeden önce kamuoyu yoklaması yapmak istedik" demiştim. 5 gün içinde çevirmen bulamamak da değildi derdim. Sadece ortaya bir kıvılcım attım ve ateş yanmadı. "Ben gönüllüyüm!" diyen çıkmasa bile en azından yorum bekliyordum. Zoque forumundaki yoğun trafik benim thread'in yanından bile geçmemiş.
Ancak sitem edince dikkate alınmış olmam üzdü beni.
Tavisyeleriniz için teşekkürler. Lakin benim amacım, içinde yüzlerce not bulunan ve sürekli insanların aktığı bir
site sahibi olup ünlü olmak falan değil. O günler çok çok gerilerde kaldı. Bahsettiklerinizi yaparak karanlığa taş atıp vakit kaybedecek durumda da değilim. İşlerim ve okul yeterince beni oyalıyor zaten.
İlginize teşekkür eder, saygılar sunarım.