Sabahın bu saatlerinde işin yokmuydu diyeceksiniz ama az önce search yaparken bir şeye rastladım itiraf.com'da aynı rahatsızlığı kendimde hissettiğim ve sizlerle aynı kabileden olduğumuz için uyarmak istedim...
1 yıl kadar olmadı bileklerimde ağrılar hissetmeye başladım hatta bir ara bileğim kısa süreli felç oldu sandım.
Aşağıdaki itirafta arkadaşın yaşadıkları daha ilerlemiş bir vak'a olabilir bende doktora gitmeyi düşünüyorum.
Kendinize dikkat edin varsa bir durum benim gibi 1 yıl rotarlı doktora gitmeyin...
-- Alıntı---
bennam; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 25; Ülke:ABD 26.12.2002
bilgisayar muhendisiyim. Bilgisayarda cok yazi yazmaktan dolayi bileklerimde RSI, CTS denen hastalik oluştu. Bu, bileklerde agri, parmaklarda uyusma gibi belirtiler tasiyor. Simdi yatarken "splint" adi verilen bileklikleri takmak zorundayim. Siz siz olun,
bilgisayar kullanmayi abartmayin. Asiriya kacildiginda bu hastaliktan oturu insanin elleri tutmamaya basliyor ve elinizden esyalar istem disi dusuyor. Ilerlerse bileklere ameliyat gerekiyor. (Ki ameliyat da genelde problemi cozemiyormus.) Bu da benim itirafcilara uyarim olsun.
İyi Çalışmalar..