Konu Başlığı: Mini Tasarim Sozlugu
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 15.11.2003   #7 (permalink)
ScottJr

ScottJr's Avatar

Yer: Istanbul-Turkey
fekalade, ilk posta ekliyorum sizinkileri de tesekkurler, aslinda ilk basta referans noktasi olarak burasini kullanmayi dusundum, ancak oradaki veritabani cok yetersiz ve asiri basic.

bu kisim bence "oldu bu is" dedigimizde bir pdf dokumani ve digital book haline getirilebilir.

Ayni baslik adi altinda yazilmissa da konuyla ilgili daha detayli teknik bilgisi olan olursa lutfen eklemelerini yapsin, benim alpha orneginde avid veya premier uzerinde degil de aftereffects uzerinden cok daha temel olarak verdigim gibi; zira hades'in ve gameover'in ekledigi yeni terimler de harika.

Yok, kisisel olsun gibi bir dusuncem yok, ama boyle bir veritabanini kendi sitemde de kurmayi dusunuyorum; bir sure sonra kategorilendirelim hatta bu sozlugu (video editing - grafik tasarimi - web teknolojileri).

guzel oldu ama hakkaten bu

PS: Terim eklerken asiri teknik terimler ne kadar az yer tutarsa o kadar anlasilir olacagini dusunuyorum. Belki dinamik yapisi olan bir sozluk olsaydi, aciklama icinde gecen baska bir terime de link verilebilirdi rahatlatmak acisindan, ama simdilik temel rehber aciklamalarina yer veriyorum.

» Monofactor -Journal | Showcase | » DevArt Gallery

Mesaj ScottJr tarafından 15.11.2003 (17:42) yeniden düzenlendi.
ScottJr şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin