View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 10.01.2004   #82 (permalink)
heady

heady's Avatar

Yer: İstanbul
Re: Freelance Fiyatlandırma nasıl olmalı ?

25 Ocak şu an itibariyle bana uyuyor. Çoğunluğa uyduğu anda kaçışım yok anlamına geliyor yani

@enemy, seninle fikirlerimiz uyuşuyor gibi görünüyor (belki de hepimiz aşağı yukarı aynı doğrultudayız)... ama dediğim gibi chatleşmeye çeyrek kalan bu başlık gösteriyor ki detaylandırma ya da daha hızlı fikir alışverişi için bazılarımızın yüzyüze konuşmaya/bakışmaya ihityacı var Sadece cevap mesajı için 1,5 saat ayırma yerine yüzyüze konuşmuş olunsaydı toplamda 2 günlük mesajlaşmayı 1,5 saate indirgeme ve daha fazla fikir alışverişinde olma şansımız olurdu Zaten ben de yazdıklarımı gündüz gözüyle okuyunca iletmek istediğim düşüncelerimi tam anlamıyla ifade edemediğmi net olarak görüyorum, çünkü verdiğin cevapların bir kısmını da içerdiğini sanıyordum yazarken Şu anda yaptığım işi boş zamanlarımda yapıyor olsaydım zaten bu kadar yazmazdım... ama boş zamanlarda (ek iş olarak demek istiyorum) yapılıp tecrübe ve para da kazanılıyorsa konu ve kişinin kendi hakkında detaylı fikirler belirtmesi de herkes için yararlı olur/oluyor.