Arkadaşlar merhaba !
Konuyu açarken açıkçası biraz çekindim. daha önce de başka bir
mail grubuna böyle bir şey demiştim. Ama açıkçası bu tür bir organizasyonda bir şeyler söylemek hüsranla sonuçlanabilir.
Ki ilk başladığında biraz öle algıladım. Ama sonraki mesajlar açıkçası birazcık ta olsa beni memnun etti. Şimdi ilk belirtmek istediğim bu tür konular zaten zordur, çünkü her kafadan ses çıkar olumsuza da gider başka tarafa da çekilir. Ama bir şekilde adım atılması gerekiyor. Çünkü canım yandı,
Şu anda bu tür konuyu açmama rağmen maalesef
freelance çalışmıyorum. O zaman sanane diyebilirsiniz, ama
freelance oturup çalışmak istiyorum ama bu tür problemlerde nasıl çalışılır. Paranı alamazsın yasal mevzuatlar bilinmez falan filan...Ama oturup kendi düşüncelerime göre
freelance çalışmak istiyorum.
BEnim kişisel olarak beklentim az olsun öz olsun ve farklı düşünce yapısına sahip olan insanlarla oturup bir noktaya çekebilmek. O yüzden ikide bir NAsıl olmalı ki lafını ortaya atıyorum başarılı olur veya olmaz ama hiç değilse 3-5 deliyle oturup bir nokta yukarıya çekebilmek bu konuda son derece ciddiyim.
Her türlü yardım her türlü organizasyonda varım. Böyle gerçekten acısını çekmiş, bir iş olarak değil de
web işini sahiplenen insanlarla bir arada bir şeyler yapılması gerekir.
Herş şeyden önce etik olarak ahlak olarak işimize sahip çıkalım. Çünkü olay artık
freelance olayıda değil tasarımda . Komşunun çocuğu olayıda var işin içinde. Ki olaya çok kılım yane...

)))
Ve bence hiç değilse oturup deneyelim arkadaşlar. Ve gerçekten de bunu seve seve yapabilecek arkadaşlar bir araya gelelim.
10 kişi de olsa en azından adım atalım. Destek veren arkadaşlara çok teşekkür. Sonuçta olmasa da bunları tartışmak bile çok yararlı oldu.
vedat erol