View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 11.01.2004   #11 (permalink)
kalvinhobs

kalvinhobs's Avatar

Yer: Adana
Re: Türkiye'de Paypal hizmeti istiyorum !!!

merhaba,

Öncelikle www.paypal.com

Kısaca bahsedeyim, Paypal, üyeleri arasında çok düşük komisyonla para transferi sağlıyor.Bunun dışında üyelerin kredi kartı kabul etme, ya da sitelerine koyacakları butonlarla ödeme kabul etme gibi seçenekler sunuyor.
Diyelim ki, sanal bir mağaza açtınız, ürünün sayfasına hazır bir buton koyuyorsunuz.Bu buton sizin Paypal hesabınıza göre kodlanıyor ve oraya tıklayınca direk size ödeme yapılacak sayfa açılıyor. Ya da dediğim gibi sanal pos sahibi olmadan kredi kartı kabul edebiliyorsunuz.
Çok fazla ülkede kullanımda olan bir sistem ve bir kar bırakıyor ki, bu ülkelerde de çalışabiliyor.

Kendi sayfasında çok daha detay ve değişik hizmet seçenekleri mevcut.

Bu arada dün ikobo ile ilk ödemem yapıldı, şu andan itibaren ne şekilde işleyeceğini bildireceğim size.
İlk etapta bana UPS ile bir atm kartı göndermeleri gerekiyor, bekliyorum sonucu.

Sanal imza kampanyası için hazırlayacağımız sayfanın (ki yapacakasak) ilüstrasyon işini yükleniyorum ben.Anladığım kadarıyla inanyus da sayfa yapısını hazırlayacak, doğru mu anladım? Ya da kim? Doğru yerler ulaştırabilirsek hızlıca büyüyebilir ya da 1 ay sonra 50 imza elimizde oturur kalırız artık, bilemiyorum

Selamlar,
kalvinhobs şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin