Zoque.Forum
»
Ders III: Flash MX & PHP Mail Form
|
| ActionScript ve Arşiv Bölümü Flash, Director, Live Motion Bölümünde önemli olduğunu düşündüğümüz mesajların toplandığı yeni bölüm. Arama motorundan daha eski mesajlara ulaşılabilir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Oluşan hatalar
sorun şundan kaynaklanıyormuş yazdığım PHP sayfasını Unicode UTF-8 olarak kaydetmemişim.
İlgine teşekkürler. Uğraştırdığım için üzgünüm ![]()
ozguraltay.com //Açıldı, beklerim... labs.ozguraltay.com //outside of the box GreenAerosol.deviantart.com //Online galerim Mesaj Miolnir tarafından 19.11.2005 (22:12) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Yok; sorun değil. Ben son zamanlarda bu derslerin devamını getiremedim, en azından burada derslerin üzerinde kafa yoran insanların sorularına cevap vermekle biraz olsun affettirebilmişizdir umarım kendimizi.
Arkadaşlar mail formu düzenlerken lütfen PHP dosyasındaki mail kısmından flasher@tuzuner.gen.tr adresini silin ve kendi e-mail adresinizi yazın ki siz mail formunuzu denerken sürekli bana mail tuzuner.gen.tr'dan mailiniz var diye boş mailler gelmesin. ![]()
Çocukken her sabah Tanrı'ya yeni bir bisiklet alması için dua ederdim.Ama sonunda insan Tanrı ilişkisinin böyle olmadığını anladım ve kendime yeni bir bisiklet çaldıktan sonra her sabah günahlarımın affedilmesi için O'na dua ettim. "Al Capone" flasher & eiNsteiN Mesaj flasher tarafından 27.01.2006 (15:16) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
flash 8 ile sorun vermesinden daha doğal bir durum olamaz çünkü çalışma görüldüğü üzere flash MX ile hazırlanmış bir mail form.
![]() Ne gibi bir hata mesajı alıyorsunuz, yardımcı olmaya çalışalım? ![]()
Çocukken her sabah Tanrı'ya yeni bir bisiklet alması için dua ederdim.Ama sonunda insan Tanrı ilişkisinin böyle olmadığını anladım ve kendime yeni bir bisiklet çaldıktan sonra her sabah günahlarımın affedilmesi için O'na dua ettim. "Al Capone" flasher & eiNsteiN |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Ders III: Flash MX & PHP Mail Form
Merhaba Arkadaşlar,
Sanırım çoğu arkadaşımın flash 8 çalışmasına ihtiyacı var. Eh bende yaptım paylaşmak istediğim, ekte dosyaya ulaşabilirsiniz. Dosya içeriği; iletişim formu .fla dosyası iletişim formu .SWF dosyası mail.PHP Umarım iş görür. İyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: aydın
|
Re: Ders III: Flash MX & PHP Mail Form
Selam
Arkadaşlar sitenizde yeniyim ama çözemediğim bir sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim:Yukarıda verdiğiniz dosyalarda Türkçe dil desteği yok.PHP ye $ek = 'MIME-Version: 1.0' . "\n"; $ek .= 'Content-type: text/plain; charset=iso-8859-9'; diye iki değişken ekledim gene olmadı .Şunu yazan muhterem kardeşim birde dilimiz için uyarlasa çoook memnun olacağız teşekkürler Mesaj selnet tarafından 25.04.2008 (21:45) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!