Zoque.Forum
»
Actionscript 2.0 Eğitimlerini nereden bulabilirim?=
|
| ActionScript ve Arşiv Bölümü Flash, Director, Live Motion Bölümünde önemli olduğunu düşündüğümüz mesajların toplandığı yeni bölüm. Arama motorundan daha eski mesajlara ulaşılabilir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Actionscript 2.0 Eğitimlerini nereden bulabilirim?=
Arkadaşlar merhaba,
flash / actionscript konusunda çok eksik olduğumu düşünüyorum.İnternet üstünde çok fazla site var ama başlangıçtan uzmanlığa kadar bu konuda eğitim veren bildiğiniz yerli yabancı siteler var mı?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Konya
|
Re: Actionscript 2.0 Eğitimlerini nereden bulabilirim?=
flashokulu.com/
mmistanbul.com adobeturk.net flashdersi.com Bildiğim Türkçe kaynaklar bunlar. AS 3.0 çımışken 2.0 ile uğraşma bence. Mesaj harunsuv tarafından 02.07.2007 (10:40) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Eğer ileri seviye kodlama düşünüyorsanız kesinlikle as3 ile başlamanız daha iyidir.
Fakat sadece butonlar üzerine bazı basit kodlar yazmayı planlıyorsanız as2 ile başlamak daha iyidir. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Hocam dedikleriniz doğru buna katılıyorum da internette adam akıllı sıfırdan as 3 veya as2 öğreten site çok az, veya ben bilmiyorum. http://kirupa.com var fakat orada da bir çok örnek sanırım as 1...Nerden baksam nasıl öğrensem bilmiyorum....
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
as1 ve as2 arasında çok fark yok zaten. Yani yazım tarzı bakımından fark yok. Bu yüzden as1 ve 2 diye ayırım yapmanın pek bi anlamı yok.
as3 konusunda bir kaç kaynak; www.ultrashock.com www.flashkit.com www.flashdersleri.com |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir
|
http://www.gotoandlearn.com/ adresinde de AS2 ve AS3 ile ilgili görsel eğitimler bulabilirsiniz. Tabi ingilizce bilmeniz gerekiyor. site ücretli değil. Görsel eğitimin yanı sıra örnek kaynak kodlarıda indirmenize izin veriliyor.
saygılar... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!