Zoque.Forum
»
Html olarak hazırladığım dosyayı exe dosyası gibi programla nasıl açtırabilirim?
|
| Agora Dileyen herkesin üye olmadan da sorularını yöneltebilecekleri forum bölümü. Kullanım şartları ve gönderilen konularda dikkat edilmesi gerekenler için bölüm duyurusuna bakabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Html olarak hazırladığım dosyayı exe dosyası gibi programla nasıl açtırabilirim?
Belki şöyle olabilir;
Bir tane HTA dosyası yaparsın bu HTA dosyası içine bir iframe koyarsın, iframe de gözükecek şeyde senin HTML sayfan olur. Böylelikle exe uygulaması gibi bir görünüm kazanır. Belki de bir setup programı yapmaya yarayan uygulama kullanarak dosyanı setup yapıp bigisayara yükleyebilirsin ki böylelikle copy/paste yapmadan kurulum gerçekleştirebilirsin. Ama istediğin tam olarak bumu bilemiyorum.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Html olarak hazırladığım dosyayı exe dosyası gibi programla nasıl açtırabilirim?
Dostum ben daha önce Browserbob isimli bir program kullanmıştım. Onuda deneyebilirsin.
Resmi sitesi şu an erişilemiyor ama Download.com üzerinden linki aşağıda. http://www.download.com/BrowserBob-P...html?tag=lst-1 Kolay gelsin. ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!