Zoque.Forum
»
Fotoğraf Siteleri
|
| Arsiv Bölümü Webtasarımı ve internet bölümünde önemli olduğunu düşündüğümüz mesajların toplandığı bölüm. Foruma yeni bir soru sunmadan bu bölümdeki mesajlara göz atılması tavsiye olunur. (Arama motorundan daha eski mesajlara ulaşılabilir). |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Fotoğraf Siteleri
Bilen olabililir ama ben yinde yazayım. Az önce gözüme çarpan fotoğraf sitelerini listelemiş bir site bu linkler arasında gerçekten iyi siteler mevcut. imagebank.com adresinde sıkılanlar için bire bir.
Ayrıca Font, Logo, Ses, PS Brus ile ilgili güzel sitelere linkler veriyor. Vakit kaybetmek istemiyenler için ideal. www.bluevertigo.com.ar
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
belki bunu da bilen vardır ama yazayım be hoşuma gidiyo benim...:: http://www.intuitivmedia.de/index2.htm
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Çok memleketler gezdim...
Neler gördüm görmedim... Şu koskoca worldwideweb'te www.imagebank.com gibi sıtocuk foto bolluğu bilemedim... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
imagebank iyi güzel de fotoğrafların ortasında ya da kenarında kocaman bir logo oluyor ve bu yüzden kullanılması güç oluyor. gün geçtikçe büyüyen photosig en iyi gibime geliyor bu işte. bir de box.sk network'ünün bir ürünü var: photo.box.sk. photo.box.sk sitesinde resulationlar küçük genelde fakat yüksek resulationlar da var. ve genelde kaliteli fotoğraflar.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Re: Fotoğraf Siteleri
www.corbis.com diyorum bende. Üye olduktan sonra kullanılabilir boyutlarda fotoğraflara watermark sız erişim veriyor
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
www.imagebank.com gibi corbis gibi fotoğraflar çok güzel olsada bunlar tümüyle paralı ancak belli yerlerde intranetlerde ve sunumlarda kullanılmaya izin veriliyor. Burdan alınırken dikkatli olmak gerekiyor. yine de ben böyle biliyorum tamamen bedava değil...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
http://sxc.hu gerçekten şahane
|
|
|