Zoque.Forum
»
Giriş Sayfası yapma
|
| Arsiv Bölümü Webtasarımı ve internet bölümünde önemli olduğunu düşündüğümüz mesajların toplandığı bölüm. Foruma yeni bir soru sunmadan bu bölümdeki mesajlara göz atılması tavsiye olunur. (Arama motorundan daha eski mesajlara ulaşılabilir). |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Yapma...
Bence hiç yapma öyle birşey. Eklemek isteyen ekler. Sayfaya bir icon koyup ona tıklanınca (dikkat üzerine gelince değil!
) eklenmesi hem ziyaretçinin sinirleri açısından hemde sitenin selameti açısından önemli bence.Umarım dikkate alırsın...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Sitenin kalitesini düşürmek istiyorsan yap . Sonuçta senin siten , sen bilirsin ...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
sakıııııııınnnn !!!
sakın yapma ...
evet yapma diyorum çünkü bir sitede öyle birşeyle karşılaşırsam hemen kapatırım neden mi ??? bunu yapan sitelerin hepsi hit almak için falan yapar ama kalite sıfırdır da ondan ... bence kesinlikle yapma ama bil tabiki ![]()
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Bence de yapma. Zaten isteyen 2 tıklama ile ekler. Bence bu "benim siteme kimse girmiyor, bari beni ekle de 2 kişi girmiş olsun" demek olur. Ama bu senin siten. Önce kendine beğendirmelisin siteni. istiyorsan ekle. sanırım zoque'deki bir bölümde bu kod vardı. ama tam hatırlamıyorum
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
Bunun için ayrı scriptler var ... aratırsan bulursun ..
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!