Zoque.Forum
»
outlook express'teki iletileri yedekleme
|
| Arsiv Bölümü Webtasarımı ve internet bölümünde önemli olduğunu düşündüğümüz mesajların toplandığı bölüm. Foruma yeni bir soru sunmadan bu bölümdeki mesajlara göz atılması tavsiye olunur. (Arama motorundan daha eski mesajlara ulaşılabilir). |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
outlook express'teki iletileri yedekleme
Outlook Express'teki iletilerimi, al-ver secenegi ile yedekliyorum. Ver diyorum bir güzel, klasörümü seçiyorum, sonra da ok. diyorum o da eminim ki bunu yedekliyor ama nereye ? Bir türlü bulamadım çünkü uzantısını bilemiyorum. Help' inde de yazmıyor meret. dolayısıyla al diyerek yedeklediğim bu iletileri çağıramıyorumda. Bu yaratılan dosyanın yerini ve uzantısını bilen var mı acaba?
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
cık
Dosya altında al/ver vardır outlook express te. Bir klasordeki iletileri outlook express dışında yedeklemek için, o.exp. her açıldığında klasörleri ve mailleri bi check ediyor bu sayı 2000' i gecince de bu işlem cok uzuyor bazen bilgisayarı kitliyor, ana sayfası açılmıyor programın. Dbx orjinal uzantisi klasorlerin benim sorduğum o degil. Orjinal halleri değil yedeklenmiş hallerinin saklandığı yeri ve dosya uzantısını öğrenmem lazım.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, TR
|
bahsettiğin özelliği hiç kullanmadım ama
C:\WINDOWS\Application Data\Identities\{A65D9180-9442-11D5-A19F-EDC3AB71B275}\Microsoft\Outlook Express klasörünü zipleyip saklamakta bir çözüm ben böyle yapıyorum... yeni bir kurulumda {...} dizini değişecektir ama yeni oluşturulan dizine yedeklediğin içeriği yerleştirerek bütün mesajları geri alabilirsin...{A65D9180-9442-11D5-A19F-EDC3AB71B275} kısmı sende değişik olabilir... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
saolasın kimmeryalı kardeşim, bende de o windows/profiles altında o yedeklemeyi yapıyorum. Benim bulmak istediğim, outlook express' in ileti saklama ve sonrada sakli iletiyi alma fonksiyonu. Al/ver dedigim ozellik ingilzce outlook express te import/export seklinde de cereyan ediyor.
export ediyor ama nereye ve ne uzantida bunu ogrenmek isterim yalnizca.. outlook express 5.0 kullaniyorum. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
office 2000 ile beraber gelen oe de al ver (import/export) yaptığında istediğin klasöre atabiliyorsun. ve ne şekilde atmak istediğine sen karar veriyorsun...
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Outlook2000 için,
File menüsünden import & export u seçip Export to a file Personal Folder File (.pst) Personal Folders (tümü için en üstteki klasör) (isteniyorsa "include sub folders" a bir tick) Dosya yerinin göster Finish. Bunun sonucu ortaya bir pst dosyası yaratıyor aynı dosyayı import edebiliyorsun istersen. Eğer sık yedekleniyorsa "Auto Archive" yapmak lazım |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Re: outlook express'teki iletileri yedekleme
Pst olarak yedekledim iletilerimi outlook express için ama şimdi yeni kurduğum xp ve outlook'a alamıyorum. dosya menüsünden al diyorum dosyayı görmüyor
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!