Zoque.Forum
»
biraz müzik
|
| Arsiv Bölümü Webtasarımı ve internet bölümünde önemli olduğunu düşündüğümüz mesajların toplandığı bölüm. Foruma yeni bir soru sunmadan bu bölümdeki mesajlara göz atılması tavsiye olunur. (Arama motorundan daha eski mesajlara ulaşılabilir). |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
biraz müzik
arkadaşlar bir site yapıyorum.
Müşteri bir cd verdi ve bunu aynı zamanda site gezilirken dinlesin isteyenler dedi. 1. En az yer tutacak şekilde parçaya sayfaya hangi uzantıya çevirip koymalıyım. 2. Bir buton yaptım. Müziği aç kapa olayının kodları nedir. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
bence en temizi flashla yapmak. hem iyi optimize olur hemde temiz çalışır. küçük bi SWF olarak tasarımınla uyumlu olarak sayfaya koyabilirsin...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
flash'ın help dosyasında "sound" altında bunu yapabilmek için yeterli bilgi verilmiş. örnek dosya istiyorsanız da www.flashkit.com 'da birçok örnek var. zamanım olsa buradan anlatmaya çalışırdım ama maalesef
![]() iyi çalışmalar
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Melbourne
|
Selam bulent
Siteye koymaya calsitigin o muzik olayni yapabildinmi diye soracaktim? Cunki ayni seyi ben yapmaya calsiyorum ama bir turlu basaramadim. Bana da bir muzik koyamami istediler siteye ve ayni zamanda ziyaretcilaer gezerken dinlesinler diye ama nasil yapilacagini bulamadim.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Benim aslinda acmak istedigim dosya bir .mp3 dosyasi ve dedigin sekilde denedim tik yok ama genede sagol.
![]() Baska sekilde bir yontem varsa mesajini beklerim.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Tam aradigim buydu cok tesekkurler super oldu
![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!