Zoque.Forum
»
Status bar da sabit metin.
|
| Arsiv Bölümü Webtasarımı ve internet bölümünde önemli olduğunu düşündüğümüz mesajların toplandığı bölüm. Foruma yeni bir soru sunmadan bu bölümdeki mesajlara göz atılması tavsiye olunur. (Arama motorundan daha eski mesajlara ulaşılabilir). |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Status bar da sabit metin.
Kolay gelsin...
Şu linklerin üzerine gelince status barda bişiler çıkıyor da onları değiştirebiliyoruz ya. Ben istiyorum ki; Sayfama bir kod yazayım, ne yüklenirse yüklensin, neyin üzerine gelirsem geleyim, status barda hep aynı şey yazsın. Bu arada 'status' güzel bir bar ismi olurdu di mi? :P
|
|
|
#2 (permalink) |
|
<head>
... <script LANGUAGE="JavaScript"> // function status_sabit() { window.status="bir ara büroya uğra ";setTimeout("status_sabit()",0); } </script> ... </head> <body bgcolor=#FFFFFF OnLoad="status_sabit()"> ..... head tagına yukarıdaki scripti, yazıp body tagını da şekil A'daki gibi yaparsan status barda sabit olarak bir ara büroya uğra yazısını görebilirsin ![]() beri bar'da sabit duran yazı için gerekli scripti de senden bekliyoruz ![]()
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
teşekkür ederim darkcrow ancak bana özel mesajlarından çok herkezin anlıyabileceği espriler ve değişken değerleri seçersen ileride bu konuya ihtiyaç duyacak insanlara da faydalı olmuş olabilirsin belki...
sağlıcakla kal dostum. ![]() bürodayım :P
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Hay allahım ya, nereden buldun bu mesajı.
İlk mesajın gönderim tarihine bakar mısın? Tam bir yıl olmuş. Yıldönümü vesilesiyle gönderdin sanırım ![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!