Zoque.Forum
»
browser uyumlulugu - netscape, opera v.s.
|
| Arsiv Bölümü Webtasarımı ve internet bölümünde önemli olduğunu düşündüğümüz mesajların toplandığı bölüm. Foruma yeni bir soru sunmadan bu bölümdeki mesajlara göz atılması tavsiye olunur. (Arama motorundan daha eski mesajlara ulaşılabilir). |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Melbourne
|
Belki soyle bir .js dosyasi kullanisli olabilir.
var ie4=(document.all) ? true : false; var ns4=(document.layers) ? true : false; var ns6=(document.getElementById && !document.all) ? true : false; // these worked ----------- function showlayer(lay,name) { if(ie4) { document.all[lay].style.visibility="visible";} if(ns4) {document.layers[name].visibility="show";} if(ns6) { document.getElementById([lay]).style.visibility="visible"; } } function hidelayer(lay,name) { if (ie4) {document.all[lay].style.visibility="hidden";} if(ns4) {document.layers[name].visibility="hide";} if(ns6) { document.getElementById([lay]).style.display="hidden"; } } //------------------------------ function highlight(obj,submenu) { obj.bgColor = 'E74200' ; if(submenu) { if(ie4) { submenu.style.visibility='visible' ; } if(ns4) { submenu.visibility="show";} if(ns6) { document.getElementById([obj]).style.visibility="visible"; } } } function unhighlight(obj,submenu) { obj.bgColor = 'B7B7B7' ; if(submenu) { if(ie4) { submenu.style.visibility='hidden' ; } if(ns4) { submenu.visibility="hide";} if(ns6) { document.getElementById([obj]).style.visibility="none"; } } }
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Melbourne
|
bu arada dip not dusmeyi unuttum bu gonderdigim js kodu benim javascriptte yaptigim bir drop down menu icindi cunki menu netscape de calismiyodu bu kod cozdu olayi.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: browser uyumlulugu - netscape, opera v.s.
Acep hangi tarayıcının(browser) hangi javascript verisiyonunu desteklediğine dair bir bilgisi olan varmı biraz aradım ama bulamadım. Opera 6.0 mesela bir çok script imi çalıştırmıyor.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!