Zoque.Forum
»
Java chat ??
|
| Arsiv Bölümü Webtasarımı ve internet bölümünde önemli olduğunu düşündüğümüz mesajların toplandığı bölüm. Foruma yeni bir soru sunmadan bu bölümdeki mesajlara göz atılması tavsiye olunur. (Arama motorundan daha eski mesajlara ulaşılabilir). |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Essen
|
Java chat ??
Merhaba Bana lazim olan sey ise söyle bir kücük kutu olcak oraya nick yazilcak bir daha olcak orayada sifre yazilcak butona basinca o nickle direk java chate baglancak bu chatte de www.webmaster.com un verdigi chatlerden yanliz en mühimi ise bu olay ne ASP nede baska karisik bir sey ile olcak yani kisacasi JavaScript veya HTML de bir sey olabilir ama ASP cgi olmamasi lazim ? elinde olan varmi ? yoiksa nasil bulcam bir cok sayfada var ama ASP oldugu icin kullanamiyorum. forumdada bununla ilgili bir konu bulamadim saygilar
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Essen
|
Verdigniiz adreslere baktim da hala dedigimi bulamadim gerci bir cok yerde var ama benim buldugum ya PHP ile yada ASP ile yapilmis hal böyle oolunca ben bir sey anlamiyorum
yani benim istedigin belki bir kac satirlik bir javasript ilede olur isim nick gircek iki satirlik bir yer olcak basla diye bir buton olcak bastimi yeni pencerede chat sayfasi acilcak dedigi isim ve sifre ile chatte baglancak hazir bir javasript gibi bir örnegi olan varmi saygilar |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
pjirc die bi java appleti vardı istediğin server / kanala bağlanıyodu açılınca ve standart irc komutları (hepsi diil sanırm ama çoğu)geçerlirdi..
http://pjirc.com/main.php ahanda buda adresiydi... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!