|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
html ve asp
document.form_name.form_element.value = window.frameName.document.body.innerHTML; yukarıdaki kod frameName frame'indeki tüm HTML tag'lerini form_name formundaki form_element üyesine value olarak aktarır. benim yaptığım işlem frameName de yazan tüm veri birikimini form_name ile submit edip sonraki sayfalarda kullanmak. bunun benzerini ASP'de hangi komut yapar? bunu yapmaktaki amaç, form'un post method'unun dahi taşıyamayacağı HTML kod birikimi olabilir, bu durumda The data being processed is over the allowed limit. hatasını vermektedir. post method'u ile taşımak yerine onu bir bir .txt'ye aktarıp sonraki sayfalarda kullanabilmektir...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
FSO ile sayfayı text olarak okuyabilirsin.
Bir çok sitede örnek kodlara rastlayabilirsin. Yani yapman gereken file sys Kod:
Dim objFSO, objRT, x
Set objFSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set objRT = objFSO.OpenTextFile(server.Mappath("ustframe.htm"),1, 0)
x = objRT.ReadAll
Tabii ki bu sadece kendi servırındaki dosyalar da işe yarar. Eğer dışarıdaki bir serverdan bir dosyaya ulaşaksan ASPTear veya Win2000 ile birlikte gelen XMLHTTP, WinHTTP kullanabilirsin. Eğer bunda da bir sorun olursa örnek kod yazabilirim.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
sorun şu:
form'un post methoduyla gelen değişkenler vasıtasıyla oluşmuş bir sonuc.ASP diye bir dosyam mevcut. bu oluşan sayfada "MAİLLE" diye bir düğme var. ve bu düğmeye basıldığında oluşan sonuc.ASP belirtilen adrese mail olarak gönderilmesi gerekiyor. sonuş.ASP'ye gelecek değişken miktarı değişken, sayısının ne olacağı bilinmiyor. sonuc.ASP mevcut ve yaklaşık 3000 satır koddan oluşuyor ve tekrardan oturup mail için modifiye etmek istemiyorum. ben bunun yerine sonuc.ASP'yi bir frame alıp MAİLLE düğmesine basıldığında document.form_name.form_element.value = window.frameName.document.body.innerHTML; yardımıyla ana framede oluşturduğum form elemanına değer olarak aktarıp submit ederek birleşik bir değişken gibi mailsend'e aktarark post ettim. ancak gelen değer post'un taşıyabileceği veriden fazla olunca alow limit hatası veriyor.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
XMLHTTP ile bunu yapabilirsin. frame de bulunuan adresin aynısını XMLHTTP ye vermen yetecektir.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!