|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
ASP-Nuke'u table içine nasıl alırım?
Kısa zamandır ASP nuke'ü kendime uyarlamaya çalışıyorum. Aşağıdaki sorunuma bir göz atarsanız sevinirim. ASP-nuke ile default gelen tasarım, Explorer'ın tüm sayfasını kaplamış oluyor. Ben bu sayfayı daraltıp ortalamak istiyorum. Yani sanki bütün sayfayı bir table içine alıp sağdan ve soldan daraltmak istiyorum. Nasıl yaparım. Örnek; http://www.alxasnet.tk http://www.amlh.tk Teşekkürler.
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Re: ASP-Nuke'u table içine nasıl alırım?
Alıntı:
iframe: Kod:
<iframe name="i1" width="229" height="146" border="0" frameborder="0" src="aspnukeindex.ASP"> </iframe> kolay gelsin :)
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Bu şekilde yapınca iframenin sağ yanında bir scroolbar lık boş alan beliriyor ve asla yok edemiyorum. Zaten sayfanın değişken bir yapısı olduğundan (duruma göre uzayıp kısaldığından) scrolbar sorunu çıkıyor. Bunu yapmanın başka bir yolu olmalı. Aklınıza başka bir çözüm geliyor mu?
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
ASP-nuke kullanmadım ama şöyle bir mantık atabilirim ortaya:
bir header bir de footer dosyaları vardır diye düşünüyorum muhakkak, bunları bulup header'da table'ını açıp, footer'da da kapatabilirsin. ya da template dosyaları varsa onları kurcalayıp da istediğin table'ı koyabilirsin. yine sayfanın <body> tag'ine ulaşabiliyorsan ve öncesindeki style tanımlayıcılarına, margin-left: 10%; margin-right: 10%; gibi değerlerle yüzde 10luk bir boşkuk yaratabilirsin. iki taraftan da yaptığında sayfa ortalanmış olacaktır. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!