|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Geniş bir form ve ASP ile dosya upload'ı
Merhaba,
Hazırladığım bir sayfada 10-15 tane input alanı olan bir form var, bu form ile gelen bilgiler veritabanına işlenirken, kullanıcının seçmiş olduğu bir dosyayı da hiçbir component kullanmadan upload etmeyi istiyorum. Bir iki script buldum ancak daha formun başına enctype="multipart/form-data" yazınca ASP text alanlarından gelen bigileri request.form("falanfilan") ile almadı. Aklıma birçok şey takılıyor: 1. enctype="multipart/form-data" olmadan dosya upload edilemez mi? 2. enctype="multipart/form-data" olduğunda POST metodu ile gönderdiğimiz bilgileri request.form() dan farklı bir metotla mı çağırmalıyız, nasıl çağırabiliriz? Yapmak istediğim şeyi yapabilmem için nasıl bir yöntem ve script önerirsiniz? server'a component kuramadığımı ve component olmadan kullanılan upload metotlarındaki açıkları göze aldığımı belirteyim. Hazır birşeyler gönderebilecek olan varsa daha çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Re: Geniş bir form ve ASP ile dosya upload'ı
kullandığın upload class'ı vs. request.form yerine sana yeni bir method sunuyordur. Dokümantasyonua bir bakman gerekir.
Alıntı:
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!