|
|
#1 (permalink) |
|
|
Download Klasörü gözükmesin (asp)
merhaba
bir download scripti yazdım. ancak bu scriptte dosyaların download edileceği klasör gözüküyor gözükmemesi için ne yapabilirim? bir de siteyi nete yükledikten sonra klasör korumasını nasıl sağlayabilirim diyelim ki www.benimsitem.com/siirler/nfazil.asp diye bir sayfam var ve kullanıcı browser ına www.benimsitem.com/siirler yazdı ben bu klasörün içeriğindeki dosyalar görüntülenmesin istiyorum ne yapmalıyım teşekkürler |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Re: Download Klasörü gözükmesin (asp)
Merhaba,
Eger download ettirmek istedigin dosyay linki direk değilde bir ASP sayfası aracılığı ile verirsen ve bu ASP sayfasında fso ile dosyayı okutup daha sonrada response.binarywrite ile yazdirirsan sorununu halletmis olursun. ikinci sorun icinde klasör içeriklerinin görüntülenmemesini iis ayarlarindan degistirebilirsin. Eger sunucuya müdahale etme şansın yoksa siirler klasörü içerisine bos bir default.ASP dosyasi atarsan kullanici klasör icerigi yerine bos bir sayfa görecektir. Kolay gelsin, Saygılarımla...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!