|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: 17
|
SP2 'de iss çalışmıyor
arkadaşlar Windows SP2 kurduktan sonra yerel bağlantım çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Re: SP2 'de iss çalışmıyor
şimdi yerel bağlantı deyince ben network bağlantısı anladım, ama konu başlığı IIS çalışmıyor demişsin. ben IIS için yazayım
şuanda bende de SP2 kurulu ve IIS sorunsuz olarak çalışıyor. Ama sistemde kurulu olan SKYPE isimli internet telefonu uygulaması açıkken IIS 'de sorun çıkıyor (genelde kendini kapatıyor, çünkü SKYPE ile aynı port kullanılıyor sanırım), SKYPE ı kapatınca ise IIS "stop" olmuş bir vaziyette açılmayı bekliyor. bence buna dikkat et
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
sağolun arkadaşlar zaten konuyu gece uykuluyken yazmıştım biraz anlaşılmaz olmuş
ASP dosyalarını görmüyordu ve halada bu sorunu gideremedim ![]()
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
bendede http 500 hatası var
![]()
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
hizmetlerden IIS'yi yeniden başlatmayı deneyin.
trsx, hatalar için internet seçenekleri > gelişmiş > açıklayıcı HTTP iletilerini göster başındaki işareti kaldırıp hatanın neyden kaynakalndığını görebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Bende verdiği hata bu şekilde. Çok uğraştım araştırdım ama halen hatayı bulamadım ![]()
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
bende ayn sorunları yaşamıştım ilk sp2 yüklememde, fakat bir türlü çözemediğim için 2 ölçek norton ghostla, daha önceden aldığım yedeği kullanmak zorunda kaldım. http 500 sorunu virüs bazlı olabilir bence, çünkü daha ilkeriki bir zamanda sp2 yi tekra kurduğumda aynı sorunu yaşamadım, ayrıca iis 80. portu kullanıyor, eğer skype gibi internet bağlantınızı kullanan bir program yüklediyseniz bunlarda iis ile aynı portu kullanabiliyor ve genelde skype galip geliyor
bu durumda yapmanız gereken iis yönetim panelinden portu değiştirmek (örn. 80 değilde 8080 yapın) tabi bu vakitten sonra direk localhost yazarak değilde; localhost:8080 yazarak ulaşacaksınız kendi sunucunuza... |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!