|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Re: Asp de yazılmış bir forum ??
Ücretsiz bir forum arıyorsan snitz (http://www.snitz.com/) veya webwizforum (www.webwizforums.com) tavsiye ederim. Ücretli alternatifler arasında ise idealbb var ancak ücretsiz olanlar bence yeterince işini görecektir. Kendi sitemde webwiz kullanıyorum.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
zuluuuuu arkadasımızın cok hoş bir forum scripti var;iyzi Forum.buradan, indirebilirsin, daha fazla secenek icin hotscripts'a göz atmakta fayda var.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
istediğin, olmazsa olmaz dediğin özellikleri paylaşırsan daha iyi yardımcı olabiliriz. daha önceden bir projemizde snitz 2000 dosyalarını base alarak istediğimiz forumu elde edebilmiştik, eğer ASP bilgin yeterliyse bu da düşünülebilir bir yöntem.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Alıntı:
))
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Eskisehir
|
bu konuda onceden cok ugrastigim icin biliyorum. eger ucretsiz forum diyorsan webwiz ya da snitz arasinda bir secim yapmak zorunda kalacaksin gibi gorunuyor.. webwiz daha esnek gorunmekle birlikte snitz icin ise eklentiler daha hizli ilerliyor..
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
PHP'nin forumlar konusunda daha iyi olmasının nedeni ASP'ye göre birçok bariz üstünlüğünün olması ve bunların daha kolay biçimde (ama kolay olmayan bir biçimde elbette
) profesyonel forumlar kodlanmasına izin vermesi. Öte yandan şuanki ASP forumlara bakınca gerçekten çok daha iyi forumlar yapılabilirdi diye düşünmeden edemiyorum.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!