|
|
#1 (permalink) |
|
|
bileşen register etmek? (ASp)
merhaba
imager.dll yi iss'de galeri scriptimi çalıştırabilmem için kendi bilgisayarımda register etmem gerekiyor acaba nasıl yapabilirim? bir de kendi web sunucuma aktarınca oraya da register etmem gerekiyor zannedersem (eğer orda yoksa). bunu kendim mi yapıyorum yoksa host sağlayan şirketten istemem mi gerekiyor? tşkler |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: bileşen register etmek? (ASp)
Bileşeni kurmak için Dll dosyasını System32 içine atıp Çalıştıra regsvr32 imager.dll yazmanız gerekiyor.
Dediğiniz gibi web sunucunuz içinde aynı işlemin yapılması gerekiyor ama çoğu firma sonradan komponent kurma isteğini geri çevirir önce onlarla konuşup bilgi almanız yararınıza olacaktır. Kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Erişim izinleriyle ilgili bir problem olabilir sisteme administrator olarak girip tekrar yüklemeyi deneyin. Olmazsa aşağıdaki adreste çıkan hata iletileriyle ilgili açıklamalar var onlara bir gözatın yine olmazsa dosyalarınızı yollarsınız beraber bakarız.
http://support.microsoft.com/kb/q249...22120121120120 |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
yönetici olarak sistemdeyim hocam, sorun aynı.
üstat verdiğin adreste de şunlar yazıyor : Dll adı yüklendi, ancak DllRegisterServer veya DllUnregisterServer giriş noktası bulunamadı. Dll adı verilmemiş olabilir veya Dll adı'nın bozuk bir sürümü bellekte yüklü olabilir. Dosyayı algılayıp kaldırmak için Pview aracını kullanmayı düşünün. bu bende çıkan hata mesajı. pview nedir bilmiyorum bu konuda da yardımcı olabilir misiniz acaba? eski sürüm olan bir dll nasıl kaldırılır bir de? meşgul ediyorum kusura bakmayın. |
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
regsvr32 /u dllAdı.dll |
|
|